Walking on air

I dag red jag faktiskt i paddocken, och det var första gången på typ tre veckor. Vi har fått staket runt paddocken nu med, så känslan blev en helt annan! Den upplevs större, faktiskt. Men hur som helst så var Oprah en helt annat häst att rida i paddocken i dag, i jämförelse med för några veckor sedan. Nu var hon glad, energisk, framåt, känslig, avslappnat och ja, you name it. Toppenfin! Hon har börjat ta för sig på ett helt annat sätt, nästan som om hon fått nytt självförtroende och en nytändning... Vad det än är så känns det helt fantastiskt. Och om det fortsätter så här så känns det som att Oprah och jag, kanske någon gång i framtiden, faktiskt kan starta en klass högre än 120... Men det är lite av en dröm.
 
Det som gör mig lyckligast är att Oprah känns som att vara i sitt livs form. Hon har aldrig upplevts så här fin, fräsch och positiv.
 
 
Mobilbilder.

Kommentarer:

Anonym:

Att läsa om din kärlek och ditt slit gentemot Oprah gör mig rent ut sagt så jävla glad❤️ Hur många hade inte gett upp? Bytt ut henne? Att jobba så i uppförsbacke är inte lätt, speciellt svårt när man är så offentlig som du är... Önskar er all lycka i framtiden och hoppas verkligen att hon håller nu!

Svar: Dina ord betyder jättemycket! Tack snälla för att du tog dig tiden att lämna en kommentar ♥️
Linn Ztrelin

Emma:

Åh vad fint träns!

Kommentera här: