Stably.se

Inlägg i samarbete med Stably.se. Rabattkod finns längst ner!
För några veckor sedan fick jag hem ett paket med varor från Stably.se. Och jag vet att många av er blivit lite extra intresserade av den beiga jackan samt fleecetröjan som syns på bilderna här nedan. Många har frågat vart produkterna finns att köpa, etc. Och svaret är Stably - en väldigt prisvärd webshop med hästartiklar. De har produkter för oss ryttare, för hästen samt för stallet.
 
Ridjackan är av en figursmickrande modell. Den har framfickor och en innerficka med dragkedja för smidig förvaring. Den har även en tvåvägsdragkedja framtill, samt ställbar ryggkil för ökad komfort vid ridning. Och sist men inte minst - den är förbaskat snygg! Jag äääääälskar den beiga färgen som får den att se lite extra lyxig ut :D Ni hittar den här.
 
Sen till mysjackan nummer ett - Fleecejacka Pro Team med hög krage... Heeeeeeeelt underbar! Särskilt under kallare dagar. Jag har den i färgen marinblå, men den finns även i röd och grå. Även denna jacka framhäver figuren, vilket jag tycker är riktigt läckert när man sitter på hästryggen eller traskar runt i stallet... Ni hittar den här.
 
 
Som ni ser på bilerna så har Oprah även ett ridtäcke på sig.. Och som många av er redan vet så har jag haft extremt svårt för att hitta ett ridtäcke som inte sitter över halva hennes rumpa. Oprah är så pass lång i kroppen så alla ridtäcken/ländtäcken blir för korta, trots storlek FULL och X-FULL. Men detta ridtäcke från Mr Feel Warm passade henne utmärkt. Det finns många storlekar att välja mellan. Och det som gör detta ridtäcke unikt är de insydda keramiska fibrerna som reflekterar värm från hästen, och på så sätt ökar blodcirkulationen och därmed välbefinnandet. Ett utmärkt täcke för t.ex äldre hästar som annars tar lite längre tid på sig att bli mjuka i musklerna eller för en häst under rehabilitering. Ni hittar det här.
 
 
...när vi ändå är inne på produkter från Mr Feel Warm så har dem även stallbandage från samma märke. Stallbandagen har tjocka tryckutjämnande paddar med insydda keramiska fibrer som reflekterar hästens värme och genom det ökar blodcirkulationen. Perfekt att ha som förebyggande mot skador och slitage i stallet och transporten. Fungerar utmärkt, och speciellt nu på somrarna när hästarna äter smarrigt gräs och i vissa fall blir lite galliga! Ni hittar dem här.
 
 
 
 
Tack vare detta samarbete med Stably.se så kan jag erbjuda 10% rabatt på nästa order! Uppge "stablylinn" i kassan!

Kommentarer:

Anonym:

Kul med nya grejer! Visst har du testat back on track också? Hur är de i jämförelse med Mr Feel Warm-grejerna? Tänker att det är ju nästan samma sak med invävda keramiska trådar, så de borde väl funka likadant? :)

Svar: De ger liknande resultat skulle jag säga! :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: