Smattrande hovar

Vet ni vad... Jag struntade i att repetera övergångar i skogen i dag. Både jag och Oprah kändes lite låga, troligtvis på grund av det trista vädret. Eller ja, det var nog mest jag som var lite halvnere i sinnesstämningen, och Oprah blev då precis likadan. En nackdel med att bonda så mycket med sin häst, haha... Jag tog därför beslutet att leka på fälten. Full galopp. Bara ruscha av oss med smattrande hovar. Oprah blev såååååå glad. Frustade och tog i för kung och fosterland. Hon är så jäkla snabb i galoppen!
 
Efteråt kom vi båda in i en helt annan sinnesstämning, och solen lyste upp vår väg. Woop, woop! När vi var klara så fick hon sin favoritgröt, och därefter knalla ut i hagen igen. Men direkt efter att hon blivit utsläppt så ställde hon sig vid grinden igen och kollade på mig. Haha, jag förstod inte riktigt vad hon ville få fram, men något hintade hon om i alla fall...
 
Nu ska jag till jobbet, hörs!
 
 
 
 

Kommentarer:

Marion:

Hej!
Hade för mig att du gav Oprah djävulsklo förut men hittar inget om det, stämmer det? Vad har du för synpunkter på det och hur länge ger/gav du henne det? Har själv ett sto som är inne hos veterinären typ hela tiden, känner att jag kan behöva en liten hjälp på traven.. Tacksam för svar :)

Svar: Hon fick djävulsklo under ett par veckor. Så har inte så mycket att säga om det faktiskt :(
Linn Ztrelin

Kommentera här: