Sjukaste spontaniteten...

Min vän Viktoria kom på besök i går och stannade tills i dag. Det var mycket trevligt må jag säga! Många av mina vänner bor så himla långt bort, vilket självklart är en nackdel eftersom man träffar dem så sällan... Hur som helst så fick hon följa med på en roadtrip neråt i landet. En helt spontan grej som jag hann fastställa bara några dagar innan... Och tja, nu har jag lite att fundera på. Men ett beslut måste fattas inom kort... Och om jag mot förmodan skulle genomföra hela grejen så innebär det en ganska stor förändring. Men jag håller mig kort, och avslöjar inte alltför mycket... Inte ens skarav av mina närmaste vänner vet vad jag sysslat med. Utan det är bara några stycken som fått ta del utav hemlisen, haha.
 
Men ja, ja. Hur det än blir så hoppas jag att allt slutar fint... Och vad har jag gjort i dag då? Jo, jag och Viktoria har ridit ut. Hon fick låna en häst i stallet och flög faktiskt av, hahahaha! Jag måste dock erkänna att jag och Oprah säkert var en bidragande faktor till flygturen.. Vi började galoppera, entligt plan. Allt gick bra tills Viktorias häst började lägga in ett x antal bocksprång. Jag såg då i ögonvrån att Viktotia hängde löst, och utan att tänka efter riktigt ordentligt så aggerade jag stoppkloss med Oprah... Hästen stannade och Viktoria flög av, hahahahahahah! Men Vikkan landade på benen i alla fall - riktigt snyggt ;) Sen har vi bara ätit och kollat på film.
 
Nu har jag tvättat kläder och tagit tag i nödvändiga saker. Jag har även bytt mejladress.. Linn-Strelin@live.se håller inte längre, nu när jag ändrat stavning på mitt namn. Så hädanefter nås jag på Linn@ztreliin.se :) Och ja... Jag måste även ta tag i mitt körkort... Det ska också bytas ut, men jag måste öva in någon snygg signatur innan, hahahahahah!
 
I morgon ska mejlen gås igenom, och inlägg ska skrivas. Utöver dessa fyllda dagar så har motivationen till bloggen kommit mer och mer också, vilket är jättekul! I morgon är det även dags för hoppträning för Jill! Men först - naglar.
 
 

Kommentarer:

Maria:

Jag har världens dummaste fråga... Hur i hela friden kan du ha så snygga och stylade naglar när du håller på med hästar?
Tack för en trevlig blogg, det är roligt att följa dej och den gule :-)

Svar: Ska visa en grej i morgon.... ;)
Linn Ztrelin

Kommentera här: