Sen natt, tidig morgon

Fem timmars sömn, men det är okej. Jag känner att jag klarar mig på det, både i kropp och knopp. Det är liksom ett måste för att jag ska kunna hinna med stallet, bloggen och jobbet. För i går tog jag sovmorgon, och då hann jag helt enkelt inte med att blogga. Mina vardagar är så fulla av aktivitet att jag knappt hinner med att tänka. Samma sak på helgerna, de är proppfyllda av grejer. Grejer som jag tar tag i, eftersom jag inte hinner med dem på vardagarna... Men snart hoppas jag få finna lite ro, och på så sätt även komma in i det vanliga "bloggtänket" igen... Allt började fallera när mamma blev sjuk för över ett år sedan, och på den vägen har det gått... Ojämn uppdatering och tomma inlägg. Men jag lovar, det ska bli ändring... Dock sitter jag inne på ganska mycket hemligheter. Hemligheter som jag gärna vill berätta för er, men som jag måste få tid att tänka igenom först.
 
Det finns två grejer som snurrar lite extra i mitt huvud just nu. En sak som skulle påminna mig lite om mitt liv förr, och en sak som är helt ny för mig. Och tja, vi får se hur det blir. Det kanske slutar med att ingenting händer, och då får det vara så. Livet har sin gång och jag tror på ödet.
 
Hur som helst - slut på mitt "flummeri"... I dag har Oprah ridits ut. Hon var riktigt pigg och fin, emellanåt lite övertänd vilket gjorde att galoppombytena eskalerade ut i okontrollerade studsserier... Typical-Oprah. Haha... Men men, hon var superduperfin utöver kängurufasonerna! Det blir en uteritt i morgon också, sedan kommer hon få sig en ordentligt dusch med schamponering och färgbomber... ;)
 
 
Mobilbilder, iPhone 8+.

Kommentarer:

Matilda:

Var rädd om dig, försök hitta ett system som funkar och lyssna på din kropp. <3 Stor kram från en som pressat sig själv för långt

Svar: <3
Linn Ztrelin

Anna:

Jag tror Linn har skaffat sig en kille😉🙈

Anna:

Jag tror Linn har skaffat sig en kille😉🙈

Kommentera här: