Måndag

Ny vecka, och äntligen en helg med tävling igen! Det ska bli jättekul. Dock så har jag aldrig tävlat utomhus hos Kinda Ryttarförening... Har något av er det? Hur som helst så ska det bli spännande. Banan verkar lagom stor, vilket passar Oprah perfekt! :)
 
Anyway, planen för i dag? Tja, inte mycket alls. Oprah har vila, så jag ska bara pyssla i stallet. Sedan ska jag åka och köpa foder, samt lite annat smått och gott. Slutligen så ska jag jobba en del med bloggen innan det är dags för mig att fara till jobbet!
 
Någon gång under denna vecka hoppas jag även få ett besked, som sedan kan mynna ut i något spännande. Men vi får se! Det kan dröja..
 
Veckoschema:
Måndag - vila
Tisdag - uteritt(jogg)
Onsdag - uteritt
Torsdag - markarbete
Fredag - uteritt
Lördag - uteritt(okomplicerat med "bus")
Söndag - tävling
 
 
Universums mest saknade <3

Kommentarer:

Sharon:

Hej! Tycker sällan man ser dig skriva exempelvis "ordentlig dressyr på banan" i sådana här scheman. Tycker du inte det behövs eller tycker både du och Oprah det är dödstrist? Inget illa menat, undrar bara!

Kram

Svar: Vi utövar ”dressyrövningar” på uteritterna :) Finns liksom ingen anledning till att nöta inne på banan, dels så sliter det i onödan på Oprah(hon ska helst ridas rakt fram) och dels så tycker ingen av oss att det är speciellt kul inom staket :)
Linn Ztrelin

Josefine:

Vad startar hon för klass/-er? =)
http://nouw.com/sjosefine

Svar: 110 :)
Linn Ztrelin

Elin Carlsson:

Åh, jag gillar verkligen deras utebana! 🙌🏻

Kommentera här: