Jobb, jobb

Jag blev inringd till jobbet i går och jobbade 13 - 00. Det gick bättre än väntat faktiskt. Jag greppade med mig två matlådor och två noccos som höll mitt humör uppe, haha. Det slutade nog upp med att jag var den piggaste av alla truckförare.. ;) Hur som helst, i dag börjar jag inte förrän 14.30, vilket är den vanliga tiden. Oprah reds ut nu under förmiddagen och vi fick sällskap av Alvina och Eclipse. Det var jätteskönt! Nu tänkte jag dock bege mig till Motala en sväng, dels för att köpa lite häststuff, och dels för att köpa lite andra nödvändigheter. Sen nalkas jobbet!
 
Men hörrni, ös in med tips på bra bloggar att läsa! Plzzzzz? Jag behöver inspiration. Så kanske jag även länkar dem i något inlägg sen! :)
 
 

Kommentarer:

V:

Läser totalt tre bloggar, har svårt att fästa mig vid bloggar haha. Men elfstrands.se och bloggbevakning gillar jag skrapt!

Ellen - tävlingsryttare:

Jag älskar hästbloggar men följer nästan inga längre. Bara de vanliga gamla "storfräsarna". Behöver också tips!!

Jag bloggar annars ganska flitigt själv om både hopp & dressyr. Ponny &

Sätilaryttaren.se:

För några år sedan så följde jag massvis av bloggar men nu följer jag bara några få, de stora bloggarna, tyvärr. Jag hoppas att du får in bra tips så jag får nya bloggar att kolla in :)

Fia:

Jag tänker tipsa om min egna blogg 😁 Nouw.com/fia_jungdalen och en grym tjej som heter Amanda som jag tror kommer vara en av våra bästa fälttävlansryttare om några år , nouw.com/brieditiseventing , hoppas du gillar oss 😀

Emilia:

Hej!
Har en fråga angående medryttare. Många tycker så olika, därför är det roligt att höra andras tankesätt. Så -hur tänker du? Har du någon erfarenhet av medryttare? Skulle du kunna tänka dig att ha medryttare på Oprah? Vad skulle du låta den göra? Betala/ icke betala? Ser du att medryttare gör ägaren en "tjänst"? osv.
Mvh/ Emilia.

Amanda:

Hej! Kolla in min blogg, har inte bloggat så länge men tycker det är kul och du får jättegärna ge mig några tips! ;)

Victoria:

Läser mest din blogg, danaidoverholt.se och nouw.com/matildabäck :) överlag tycker jag att utbudet på hästbloggar är väldigt tråkigt. Jag som är nördig både med häst och hästutrustning behöver intressanta bloggar för att hålla intresset uppe, haha.

Josefine:

Hm.. Om du gillar vardagsbloggar (där vardagen innehåller mycket häst haha) så kaaaanske min blogg kan vara av intresse, vem vet ;) http://jlandgrens.se iallafall! Sen gillar jag även nouw.com/matildabäck starkt! Kul att följa henne då hon och hennes sambo för inte så länge sedan köpte gård tillsammans och nu bygger upp livet där osv osv :D

Anna:

tacktalk.se!

Kommentera här: