Första maj - låt mig leva

Jag inleder första dagen på maj månad genom att gå upp sviiiiintidigt för att genomföra en fantastiskt korkad idé som jag lovade på fyllan... För ett par veckor sedan for jag runt och röjde med en vinflaska i handen, något som i sin tur ledde till att jag i dag står med som kartläsare i en rallytävling... Jag har ALDRIG varit i närheten av en rallytävling. Bilar intresserar mig inte ett dugg så länge det inte är hästlastbilar eller feta sportbilar... Men detta... Oh herre - så långt i från min värld som det bara går, hahahahah! Jag ber till satan att jag slipper volta åtminstone... Herregud så dumt... Varför kan jag inte bara vara tyst när alkoholen kickar in. Blö... Men men, en erfarenhet rikare, hahahahahahaha!
 
Ja ja, när rallyt är över så ska gulhästen ridas. Jag tänkte faktiskt ta en tur på banan i dag. Dessa veckor med endast uteritter kanske har gjort något speciellt med henne.. Vi får väl se! ;)
 
Och juste... Jag köpte ett par nya tyglar i går hos Sharpman. Och till er som följt min blogg sedan Picasso-tiden vet kanske att jag en gång hade ett par smala tyglar från Dyon, med läder på utsidan och gummi på insidan. De var heeeeeelt fantastiska. Nackdelen var bara priset(de kostade över 1.000 kronor) samt att spännena var mässingfärgade. Men i går så hittade jag ett par från märket Lippo, som såg precis likadana ut som mina gamla huntertyglar från Dyon. De var jättetunna(vilket jag älskar - aaaavskyr tjocka tyglar) och spännena var SILVERFÄRGADE. Wohoooooooo! Jag slog till direkt för de kostade inte ens hälften så mycket som huntertyglarna från Dyon. Woooop, woooooop! Ska invigas ASAP.
 
 
 

Kommentarer:

Johanna:

Det låter spännande, du måste skriva sedan hur det gick. ;) Lycka till, jag håller tummarna för att du överlever!

Lina :

Jag har haft såna tyglar från Lippo i minst 10 år 😍 Enda tyglarna jag tycker om!

Svar: De verkar superbra! Längtar efter att få inviga dem :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: