En saga har sitt slut

Jag har funderat mycket kring det här beslutet. Och efter nästan åtta år av upp- och nergångar som exponerats ut av mit liv så känner jag mig nu klar. Jag är färdig med bloggen. Från och med i dag kommer ni alltså inte få någon uppdatering mer, istället kommer jag öka kvalitén och uppdateringen på min instagram - linnztrelin.
 
Bloggarnas tid börjar passera, vi har sett många stora bloggare slänga in handduken och tacka för sig. Så nu även jag. Det är inte lika hett längre, och det blir inte lika kul när det inte finns andra stora bloggare att inspireras av. För på något sett inspirerade vi varandra förr, trots att det kunde bli lite intriger. Men vi var ändå som en stor familj, som backade varandra.
 
Jag har bloggen att tacka för mycket. Utan bloggen hade jag aldrig synts på ledskärmarna i Sveriges nationalarena, jag hade aldrig fått träffa mina läsare som överrösten mig med kärlek, jag hade aldrig blivit nominerad till årets träningsblogg under Finest Awards, jag hade aldrig fått kontakten med företagen som valt att samarbeta med mig, och sist, men absolut inte minst, så hade jag troligtvis aldrig träffat de fantastiska människorna som jag i dag kan kalla för mina vänner.
 
Tack bloggen, och tack till er läsare som följt mig här.
Om ni vill fortsätta följa mig så kommer ni hitta mig på min instagram som jag från och med nu kommer satsa dubbelt så mycket på. Jag vill få den växa, och jag vill öka kvalitén samt uppdateringen.
 
Mycket spännande står i min väg, men det är inget som kommer avslöjas här längre. Men vi hörs, någon gång! Domännamnet kommer jag fortfarande ha kvar, men jag kommer göra en "fotosida" istället. Sen så vet man aldrig, om några år kanske jag tar upp bloggen igen... Vem vet.
 
 

Kommentarer:

Ellen - tävlingsryttare:

Så tråkigt :( Men jag kommer att fortsätta att följa dig på Instagram!

Andrea:

Ehhm va? Känns lite konstigt. Dels så är du den enda bloggen jag följer, och instagram är inte alls samma sak, en bild med kort text till. Och så många gånger det senaste du sagt att nu kommer uppdateringen bli bättre, men det händer inte, och nu switchar du till instagram som mest är någon bild då o då. Du har säkert anledningar att sluta blogga, men det känns trist. Aja, hoppas din ''satsning'' på instagram blir bra :)

Anonym:

Åh, vad besviken jag blir! Men självklart ska du göra på det sätt som du tycker fungerar bäst i ditt liv, oavsett vilken av livets arenor det gäller.

Bloggen har varit en enorm resa och det är bara naturligt att byta blad då och då, så jag kommer definitivt följa din och Oprah's resa även på Instagram. Stor cred till dig för ett modigt beslut!

Sara :

Nooo.. Haha, din blogg är den enda jag läser )))):
Kul att få fortsätta se mer av er på instagram i all fall! :)

Ida:

Men neeeej!!!!??? Din och Linn Olssons blogg är de enda jag läser fortfarande och detta känns SÅ tråkigt. Verkligen favoritblogg som jag fortfarande klickar in på varje dag. Vilket är SJUKT! Brukade läsa 10+ bloggar om dagen och nu bara 2. Verkligen tråkigt att du ska sluta då jag inte har instagram. Hoppas det blir bra för dig i vilket fall!

Ebba:

Neeej vad tråkigt! Tycker din blogg är en av de få bra bloggar som finns kvar :( men kommer självklart fortsätta följa din utveckling på Instagram <3

Josefine:

Neeej, vad tråkigt! Din är typ den enda bloggen som känns riktig och äkta. Hoppas det inte är för den där Anonym i något av tidigare inlägg. Hoppas på massa mer update på instagram i så fall, annars kommer vi sakna ihjäl oss efter dig. Tråkigt att du lägger ner både blogg och youtube inom så kort tid, även om youtube inte varit ditt huvudämne så har alla dina klipp varit värda att se!
Stort lycka till, Linn och jag hoppas att du kommer trivas bättre på instagram! :)

Svar: Tack snälla!!!
Linn Ztrelin

Maja:

Det gör ont i hjärtat att läsa detta :’( Detta kan vara femte gången jag lämnar en kommentar men har läst den näst intill varje dag i flera år. Varje morgon och kväll, det kommer bli tomt nu. Kommer ihåg dom rundade kanterna på dina bilder och hur färgglatt allt var. Hoppas du kommer tillbaka, eller som du säger att din Instagram kommer få mer uppmärksamhet. Jag är en av dom få som inte är redo att släppa taget om bloggvärlden än, fan. Önskar dig all lycka och TACK TACK TACK för att ha berört och delat med dig av så mycket. ❤️

Svar: Hjärtis! <3
Linn Ztrelin

Anonym:

Väldigt tråkigt att läsa. Instagram är verkligen inte samma sak.

Smilla:

Åh, kommer sakna att läsa din blogg men självklart ska du göra vad som känns bäst för dig! <33

Anonym:

Tack för alla härliga år, du kanske ska ta bort "blogger" i instagramprofilen och skriva photographer samt länka fotosidan på fb! t

Kommentera här: