Detox

Möjligheter kommer, möjligheter går. Allt kan tas ifrån oss på en sekund och mängder med val som vi gjort påverkar hur läget ser ut för oss själva i dag... Som det ser ut nu så är min lilla "hemlis" en hemlighet som skjutits upp. Inte på grund av något jag gjort, men på grund av hur läget ser ut för någon annan. Jag hoppas sjävklart på det bästa, för min magkänsla är positiv. Det känns som att ödet har styrt ihop det här, på något vis. Men att det inte riktigt är dags, än.
 
Jag förstår att allt känns extremt flummigt med min blogg, och har gjort ett tag. Men det är svårt att komma in i ett "system" igen och göra bloggningen till en vana, när man varit ifrån det under en tid(när mitt liv typ kraschade). Hur som helst så vill jag få in bloggen i vardagen igen, för jag gillar att skriva av mig och få ut min filosofi och tankegång.
 
Som läget ser ut nu så tar Oprah det bara lugnt i hagen. Hon chillar i solen och äter gräs. Jag tänkte sitta upp på henne i helgen för att se om den "dåliga" känslan sitter i. För vilan och värmen från solen kanske har gjort henne gott.. En simpel "läkning" om det nu varit något muskulärt från fastrullningen som besvärat henne.
 
I morgon ska jag åka och kolla när Minna hopptränar Geniki för första gången. Hur kul?! Kameran följer självklart med! För ni vill väl se hur Geniki ser ut nu?! Hon blev ju trots allt en liten del av bloggen när jag presenterade henne här från första början. Den lilla röda! Sen ska jag göra fransar senare under eftermiddagen(och naglar skulle också behövas...).
 
 
 
Minutfärska bilder, tagna med mobilen. Det blev inget netflix. Istället kollade jag på Nellies serie på viafree. Det är SÅ KUL att hon fått en egen serie. Så himla coolt!

Kommentarer:

Anonym:

No hate men det börjar bli lite jobbigt när du hintar om hemlisar hela tiden men aldrig berättar dom :( Om du inte tänker säga avd det är varför måste du då hinta hela tiden?

Svar: Jajjamen! :)
Linn Ztrelin

Anonym:

Håller med anonym. Fruktansvärt irriterande. Då kan man ju lika gärna vara tyst om det.

Bloggen har blivit riktigt dålig på sistone, och ja jag vet att det är ett fritt val att läsa.

Svar: Hahahahahhahahahaaha varför läser du? Stackas dig
Linn Ztrelin

Lina:

Håller med lite tyvärr, inläggen är inge vidare och jag klickar bara in ett par gånger i veckan nu ist för varje dag eftersom man vet att det typ aldrig uppdateras..väldigt tråkigt tycker jag!

Anonym:

För att jag vet att bloggen var bra en gång i tiden? Och att jag hoppas den ska bli bättre.

Är mest mycket snack och lite verkstad nu.

Svar: Tack vare sådana människor som dig så har jag i dag fattat ett beslut. Kram
Linn Ztrelin

Kommentera här: