I samarbete med Andreas Yngwe - fristående partner

Vill du må bättre och samtidigt förbättra din ridning?

Jag tror inte ni har missat att träning och hälsa blivit ett allt mer populärt och omtalat samtalsämne i dagens samhälle... Trots det ökar ohälsan i form av övervikt och livsstilssjukdomar - mer än någonsin! Det kan ha att göra med att hälsofixeringen, till största del, fokuserar enbart på det ytliga – utseendefixering och hur vi uppfattas av andra. Hur vi och vår kropp egentligen mår och vad vi stoppar i oss hamnar lite vid sidan av...

Nu har jag fått möjlighet att ge dig som läsare chansen att se hur du mår på insidan av kroppen. I samarbete med min vän Andreas Yngwe, som arbetar som fristående partner inom hälsa, så erbjuder vi dig en unik möjlighet att testa din balans av fettsyror i kroppen. En bra balans har bevisad positiv effekt på kroppens förmåga att ta upp näring samt att diverse sjukdomar kan förebyggas. Musklernas funktion kan stärkas och immunförsvaret förbättras vilket leder till att du känner dig starkare och friskare. Även skelettet och lederna kan påverkas positivt av en fettsyra-balans i kroppen vilken kan göra dig mer rörlig vid ridning och minska risken för frakturer om du blir avslängd.

Visar det sig efter testet att det finns en obalans mellan fettsyrorna så har Andreas en mängd unika produkter för att förbättra balansen och utveckla ett hälsosammare liv och en bättre ridning. Och nej, det är inte dyrt alls. Detta är en unik möjlighet för dig att bli en bättre ryttare och ta hand om din kropp och knopp!

 

Låter det intressant och om du vill veta mer så kontakta Andreas så berättar han gärna mer!

Telefon/sms: 070-375 80 77

Mail: Andreas.yngwe@gmail.com 

 

Kommentarer:

Ylva:

Har du fått/tagit möjligheten att testa din egen fettsyre-balans? Skulle vara intressant att läsa ett inlägg om det isf! :)

Kommentera här: