En istapp senare

Reklam från Acreto.se finns i detta inlägg.

Nae ni, vädret bjöd på yr och blåst. Varken jag eller Oprah uppskattar det! Så istället för en uteritt beslutade jag mig för att promenera Oprah i ridhuset - powerwalk så att även jag blev lite varm. Eller ja, inte för att det hjälper mot mina förfrusna tår och händer, men ändå... Oprah fick röra på sig och det är huvudsaken.
 
I morgon blir det däremot en uteritt! För vet ni vad som dök upp på posten i dag? Jo, ett paket från acreto.se med värmekläder i. Jag fick ett par värmehandskar samt ett par värmesulor. Så nu hoppas jag innerst inne att detta hjälper! Sulorna har 3 värmeinställningar - 44˚C, 38˚C eller ingen. Och batteritiden varar upp emot fem timmar på en laddning, batterierna är sedan uppladdningsbara till och med 500 gånger. Så jag är väääääldigt taggad på att testa dessa.
 
Om vantarna så står det så här:

"Värmevantarna Vermont från NEVERCOLD håller dina händer varma i alla väder. Med sitt tjocka foder, Thinsulate-isolering och värmeelement längs fingrar och handrygg fördelas värmen behagligt inuti vanten. Vid handleden sitter batterifickor med plats för små, effektiva litiumjonbatterier som kan laddas med den medföljande nätladdaren, eller billaddaren som finns som tillval.

Vantarna är tillverkade i vindtätt, vattenavvisande polyestertyg och insidan är förstärkt med läder. Det gör vantarna sköna att använda oavsett aktivitet. Med tryckknappen på vantarnas ovansida kan du reglera värmen stegvis: från 37 °C (svag effekt) till 52 °C (full effekt). Batteritiden är beräknad till 2–5 timmar beroende på vilken effekt du väljer. Värmen kan också stängas av helt när den inte behövs."

 
 

Kommentarer:

Kattis :

Spännande!! Vill ha utvärdering på dessa sen ! 😄

Svar: Absolut! :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: