Bombers Ultra Comfy Lock Up

Efter lite om och men valde jag att besöka Sharpman igen för att kolla över Ultra Comfy bettet från Bombers med Lock Up effekt. Och nu övervägde jag fakttiskt att köpa det... Trots att jag tidigare ansåg att det fanns en liten, liten chans att hästen eventuellt skulle kunna bli nypt i tungan av Lock Up effekten. Men jag klämde och kände lite extra denna gång och insåg att jag nog bara var lite för överanalytisk. Själva Lock up effekten är ju trots allt till för att det inte ska nypa hästen på något vis samt att göra ett svådelat bett extra snällt.
 
Detta är alltså ett att de mest snälla och ergonomiska delade betten på marknaden skulle jag vilja säga. Grejen med detta bett från är att bettet är utformat efter hästens mun. Tack vare den speciella utformningen, likt ett knackigt ”U”, så blir trycket på tungan mer utjämnat. Och eftersom det är ett bett med endast en brytpunkt så skonas lanerna. Deras ”Lock Up” mundel förhindrar även nötknäppar-effekten som annars uppkommer hos vanliga delade bett. Detta gör att lanerna skonas ännu mer, samtidigt som ”Ultra-Comfy”(det knackiga ”U:et”) gör att trycket på tungan utjämnas.
 
Så tja, nu har jag två bett från Bombers och måste nog erkänna att det är lite av en favorit! Oprah gillade detta! :)
 
 
 

Tillbaka efter några år

Nu är jag tillbaka där allt startade! Helt otroligt att jag varit ute på vift under nästan fem års tid. Men jag ska vara ärlig, bloggportaler och kontrakt har inte varit min grej. Jag vill styra mina egna samarbeten och jag vill inte bli begränsad på något vis. Så att falla tillbaka till min blogg.se blogg ser jag inte som något nederlag, snarare tvärtom. Jag har fattat ett klokt beslut och jag tror att den enda som kan få mig att växa som varumärke är mig själv - ingen annan. Det har jag insett under dessa portalbyten.
 
Blogg.se blir dock bara en mellanlandning. Så småningom ska jag lägga mig på ett eget webbhotell, så att jag kan styra ALLT. Även annonsering etc. Men det är mycket arbete kring en sådan sak så därför kommer inte någon förändring att ske förrän framåt våren/sommaren.
 
Det jag ska fila med underhelgen är text till undersidorna. Sen är allt klart!
 
Men nu jäklar! I morgon kommer första vloggen upp också på min youtubekanal! :D
 
*Nu drar jag på mig dem stora byxorna*
 

Om

Min profilbild

RSS 2.0