Vlogg från söndagens hoppning

Jag har hunnit smyga igång med hoppningen lite, vilket är jättekul. I söndags hoppade vi ngot högre och lite fler språng, något som kändes både lätt och ganska så okomplicerat. Efter varje "omstart" har Oprah alltid blivit så himla hoppig och studsig mot hinder, ett problem som i sin tur bidragit med att vi nästan alltid varit tvungna att "börja om på noll". Men nu känns hon ändå väldigt stadig, det kommer garantera göra hela comebacken smidigare!
 
Dock så känner jag mig riktigt ringrostig. Hoppning är en färskvara men det underlättar att ha en så fantastiskt hoppglad häst som Oprah. Hon frustar innan och efter, och hon är bara såååå positiv. Jag älskar henne något enormt och jag är ofantligt glad över att jag litade på min magkänsla och inte gav upp hoppet om henne, bokstavligt talat. Hon är bäst.
  

Kommentarer:

Johan:

Alltid kul att se när ryttare och häst har roligt tillsammans. Kärleken till din häst lyser igenom!

Svar: Vad snällt sagt!
Linn Ztrelin

Anonym:

Kommer bloggen att mobilanpassas? :)

Svar: Kommer komma upp ett inlägg med jämförelsen så får ni bestämma! :)
Linn Ztrelin

J:

Får man fråga hur många ”omstarter” ni behövt göra, och vad har anledningen varit? Sjukt imponerad över att du inte ger upp!!!! Så många som istället skulle fått hästen utdömd och tagit försäkringspengarna till en ny häst...

Svar: Raspen, stölden, Picassos bortgång, operationen, när hon skar upp läppen, "utdömd", balltrampet... Typ det! Vi har haft vårt nu tycker jag, haha..
Linn Ztrelin

Cornelia:

Vad roligt!!

Daniela:

Så fina ni är på videon :D Btw fasiken vad fancy det är när naglarna matchar stigbyglarna på headern :D

Svar: Haha tack! :))
Linn Ztrelin

MalinKalin :

Hihi man ser verkligen att hon älskar att hoppa :)

Svar: Ja hon är underbar!
Linn Ztrelin

Kommentera här: