Tisdag och tillbaks till verkligheten

Nu är det tillbaks till den vanliga vardagen som gäller. I dag ska jag alltså upp tidigt för att hinna rida ut en sväng på Oprah. Sedan ska jag finna motivation till att knalla i väg till gymmet. Däremellan ska jag även bjuda er på ett inlägg med shoppingen från EuroHorse... Och därefter ska jag bege mig till jobbet, efter fem dagars ledighet.
 
Oprah ska få joggas lite försiktigt undet en veckas tid, sen återgår vi till intensiteten som gällde innan Göteborg Horse Show - uppehållet. I dag blir det skog, exakt som i går. Men i morgon blir det jogging i ridhuset med fokus på sidförande rörelser. Sen är det skogen som kallar på torsdag och fredag igen. Och därefter ridhus på lördag. Söndagen bjuder på ännu en uteritt och sen blir det en dags vila för guleböjen, innan det är dags att trappa upp.
 
Var ni på Göteborg Horse Show? Har ni gjort något inlägg på bloggen och visat upp era shoppingfynd? Om ja, länka gärna inlägget här nedan! Och om ni gjort en haul på youtube - länka den med :D
 
 
Barebells milkshake med smak av fudge... Har ni smakat den? Om inte - gör. Den är himmelsk, och räddar mig när jag ibland inte hinner äta under mina stressiga förmiddagar.
 

Kommentarer:

Sofia:

Jag la upp min GHS shopping här; https://nouw.com/sofiashastar/mina-inkop-fran-eurohorse-33092982 :-D


Svar: Det ljusblåa schabraket var riktigt läckert! Önskar nästan att även jag var dressyrryttare, det fanns så fina schabrak på rean i dressyrmodell!
Linn Ztrelin

Josefine :

Ser ut som bailys eller doolies, fint att starta dagen med 😅

Svar: Det är egentligen bailys, men ser bättre ut med en Barebells flaska bakom... ;)
Linn Ztrelin

Ella:

Åh vad snygga prylar! Äääälskar det blågula schabraket :D Jag hittade också en del snyggt. Har lagt upp i inlägg här: http://hovet.webblogg.se/2018/february/helgens-shopping.html

Svar: Meeeen! Jag kollade också in den jacka från Ariat. Sååå snygg!
Linn Ztrelin

Kommentera här: