Svävade på moln

Det verkar vara mer eller mindre snökaos i hela Sverige... När jag vaknade så sken solen in i mitt sovrum, något som gjorde mig väldigt pigg och fräsch. Och som min vanliga lilla morgonrutin så tog jag upp mobilen för att se vad som hänt under natten. På varenda snapchat visades snökaoooooos. Så jag sprang snabbt upp för att kolla ut genom fönstret, men här i Vadstena har det inte kommit någon mer snö alls, tack och lov! Men det är kallt, riktigt kallt. Så pass kallt att jag började gråta av mina bortdomnade fingerspetsar och tår under förmiddagens ridpass. Alltså denna årstid är hemsk. Jag skulle kunna döda för att få slippa vinterhalvåret, haha...
 
Men som tur är så levererade Oprah en härlig känsla även i ridhuset. Nu är vi på gång och jag hoppas denna omstart blir vår sista på många år. Hon var känslig för skänleln och lätt i munnen. Dock är hon ganska seg i reaktionerna, kvickheten måste förbättras. Men det kommer ju mer hon kommer igång, antar jag. Nu joggar vi bara under en veckas tid. Sen är det back to reality som gäller. Och snart är det dags att börja hoppträna igen, som jag LÄNGTAR!
 
 

Kommentarer:

sjostrands.blo.gg:

Här i Gbg har de varit molnfritt o sol och snöfritt i tre dagar! Så undrar också vart snön är. Men extremt kallt :(... Men däremot fyyyy faaaaaaan vad vacker häst!!! Sitter och gapar med stor mun och är helt chockad. Vill bara sno :D hoppträning är sjukt kul :) håller tummarna för er!

Anonym:

I norrland rider jag alltid ut med täckbyxor, varma vinterskor och fodrade vinterhandskar och dunjacka. Fryser aldrig trots över 20 minusgrader :) det är inte svårare än att klä sig efter väder så överlever man

Svar: Klarar inte av att rida med tjocka vantar, jag blir så okänslig då. Samma sak gäller vinterskor/stövlar. Så jag längtar överdrivet mycket efter våren!
Linn Ztrelin

Anonym:

Hej. Jag ville läsa ditt inlägg där du jämförde antares och PS träns igen men det inlägget kunde inte hittas 😢

Fia:

Kolla in bucken.se. Har deras värmesulor och dom är verkligen super! Får plats i mina ridstövlar.

Kommentera här: