Nytt favoritmärke - PARAGON

Jag beställde kläder från det brittiska märket Paragon Equestrian. Och jag är sååååå kär! Dels så är kläderna de snyggaste jag någonsin skådat, plus att de är ofattbart sköna att ha på sig. Ta leggingsen, exempelvis. De är fodrade med ett tunt, tunt lager fleece typ. Något som gör dem silkeslena att ha på sig, samtidigt som man kan rida i dem även om det är ett par minusgrader ute. Deras "orm silicon" gör även att jag sitter som KLISTER i sadeln. Jag har fått ett helt otroligt fäste nu under ett par dagar när jag ridit i dem. De är helt fantastiska.
 
Mina kläder kommer från deras Luxe Equestrian Sportline. Och ja, jag är kär. Detta är mitt favoritmärke på ridkläder hädanefter.
 
Jag har dessa ridbyxor i storlek S, denna topp i storlek 10 och denna tröja i storlek S.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

Anonym:

Tröjan du har i din header kommer väl från något aztek equestrian märke om jag inte minns fel... Såg att du sålde ridbyxor/leggings från samma märke.. hade varit jättekul att få läsa en recension av det märket också! Är såå sugen på att klicka hem något därifrån..

Svar: Älskar tröjan! Men leggingsen föll mig inte i smaken tyvärr!
Linn Ztrelin

Frida :

Jättesnygga! Var det hög frakt/ tull om det var från utlandet? Storlek s i ridti ghtsen vad motsvar det i typ 36 storlekar? 😃

Svar: Nej inte alls! Och ja, det är som en 36 :)
Linn Ztrelin

Ebba:

Hur långa ben har du? Är lång och smal så skulle behöva xs i midjan tror jag men är rädd att ridtightsen blir för korta?

Svar: Du har ju ridstrumpor över antar jag? Så det är inga problem eftersom "kanten" inte känns. De är lite lång på mig, men inte överdrivet. Dock har jag ganska korta ben.
Linn Ztrelin

Kommentera här: