Lång video

Här ekar det tomt... Undra vad det kan bero på... Dålig energi eftersom dagarna är fullproppade kanske? Tja, det beror nog på det... Samt att jag, under gårdagen, spelade in en lång vlogg som jag i dag suttit och redigerat. Den är färdig och kommer komma ut i morgon! Slutresultatet blev på nästan tjugo minuter, jag förklarar en hel del saker nämligen. Det blir en del prat, alltså. Sen vill jag hålla mig till korta och intensiva vloggar på fem till tio minuter. Det är lagom och blir inte långtråkigt att titta på!
 
Men hur som helst, ridningen då? Den har känts lite sådär "halvbra" i under den senaste tiden. Inte på grund av Oprah, utan på grund av mig. Jag har liksom inte kommit till någon "bra" ridning, men i dag föll poletten ner.. För när jag red ut på Oprah så kom jag tillbaka till min "vanliga" ridning som jag verkar ha tappat under de senaste månaderna.. Det kändes tydligt i galoppen. Tidigare så har jag alltid tänkt "uppåt" när jag ridit, men fick höra från olika instruktörer att jag skulle "sitta" ner och trycka fram höften. Detta har jag gjort, men det har liksom inte funkat och Oprah har känt det. I dag vågade jag dock återgå till min "lätt i rumpan" ridning igen vilket gjorde att Oprah genast kändes mer tillfreds. Hon är så himla känslig, och hon märker direkt när jag känner mig svag eller obekväm.
 
Visst, när jag hoppar så ska jag trycka fram höften för att ge just Oprah den bästa hjälpen. Men här emellan så vill jag rida på mitt sätt. Där jag känner mig bekväm och där Oprah blir tillfreds... Ryggen spelar även sina kort...
 
 

Kommentarer:

Josefine :

Å jag älskar långa videos 😍

Kommentera här: