HÄR ÄR JAG

Nu är jag hemma i Vadstena igen, efter några fantastiskt härliga dagar i Göteborg! Jag har jobbat så himla myckekt nu under en längre tid, så jag tycker själv att jag gjort mig värd lite ledighet - och pengabrännande... För ja, jag sa att jag inte hade något speciellt att handla och att det inte skulle bli speciellt mycket shopping. Meeeeeen... Sen går man ju där på mässan... Och vips så shoppar man tills det står "medjes ej" på kortapparaten... Hahahaha, skämtosido! Men man kunde nästan tro det när jag väl satte igång!
 
Jag fick med mig en del grejer hem från mässan... Och jag hämtade även ut ett par paket innan jag begav mig till Göteborg. Väl i Göteborg så hade jag även ett möte med min nya samarbetspartner Design by Kiwi, som jag numera är teamryttare för. Och därifrån kom jag inte tomhänt heller, haha. Så ja, jag har lite nya grejer att visa er. Detta betyder även ännu en rensning utav min garderob, åtminstone när det kommer till häst... Inom kort kommer alltså en liten bloppis att dyka upp igen! ;)
 
Hur som helst, nu är jag sprängfylld med inspiration och motivation efter helgens klasser. Jag har fått se en nervkittlande hoppning och fantastiska ekipage! Så nu jäklar, nu ska Oprah ridas igång och tanken är att börja hoppträna för Jill i slutet av månaden igen. Därefter får Oprah snart glänsa på tävlingsbanan!!! Och ja, hon var fantastisk under kvällens ritt förövrigt. Och nu har jag äntligen hittat ett ridtäcke som inte är för kort, snarare blev det något långt - men gärna det.
 
 
 
 
Oprah var gaaaaalet pigg och vi stötte på både läskiga skidåkare, kvicka harar men också studsiga rådjur. Men trots det så kändes hon fantastiskt fin och gav mig en riktigt härlig ridkänsla. Detta i kombination med motivationen som Göteborg gav gör bara att jag vill upp och rida - NU. Trots kylan så känner jag min enormt motiverad. Nu ska vi igång, nu ska vi visa vad vi går för. Herrejäklar vad en helg med fin ridning och samspelta ekipage kan göra!

Kommentera här: