Förbättring

Oprah såg väldigt glad och fräsch ut när hon busade i ridhuset i morse. Jag såg inga tecken på stelhet eller någon orenhet utan Oprah såg väldigt fin och livfull ut. Så antagligen drog hon på sig en lindring sträckning, vilket jag också verkar ha gjort... Mina skuldror värkte som satan i natt, vilket gjorde att jag i dag beslutade mig för att skippa gymmet. Belastningen som jobbet kommer innebära i kväll får helt enkelt räcka.
 
Min tanke är att låta Oprah vila i morgon också, sedan skrittar jag henne uppsuttet på onsdag, och förhoppningsvis är hon i gång ordentligt till helgen igen om allt verkar normalt.
 
Gaaaah, vet ni vad jag försöker sluta med? Jo, socker. Och det är sååååå svårt för någon som mig. Jag är galen i sötsaker... Har ni tips på hur man kan hålla sig borta från att dyka ner i en fet godispåse eller en chockladbollsrulltårta, likt den här nedan som min kompis bakade häromveckan?!
 
 

Kommentarer:

karin:

inte helt unikt tips och inte heller helt magiskt, men när jag äter som mest brukar jag försöka styra upp det med att föra matdagbok. jag sätter upp "mål", typ tre mål mat + två mellanmål på en dag, och då finns det typ inte utrymme för små sötsaker. annars brukar jag se till att alltid ha söta frukter (vindruvor är ett hett tips) tillgängligt

Daniela:

För mig funkar det allra bäst att inte köpa hem något. Finns det godis i skåpen här hemma så kommer jag äta :(

Anonym:

All typ av frukt är mitt tips. Även dadlar och annan torkad frukt såsom fikon, plommon och russin. Det är riktigt bra när man blir sugen på nått sött ;)

Svar: Smart! Får köpa hem lite russin!
Linn Ztrelin

Ebba:

Smoothie, rawbars, kiwi och nötter är saker som får mig att sluta känna sötsug, men det beror på vad man gillar tror jag :) är dock ganska kinkig med vad det är för smoothie då jag har ganska svårt för det egentligen...

Anonym:

Mitt bästa tips är citronvatten, hjälper mig väldigt mycket :)

Karina:

Jag har försökt slutat hela mitt liv utan att ha lyckats. Tänkte sluta i en månad innan jag sätter upp nästa mål. Då tror jag att jag kommer lyckats. Eller iaf ha större chans att göra de.. :)

Hanna:

Drick vatten när du känner sötsug och handla inte mat hungrig för då kommer du köpa hem ”skiten” ;)

Kommentera här: