Detta med sötsug...

Jag fick massa fantastiska tips från er gällande mitt sötsug! I går smällde jag i mig ett x antal semlor - perfekt. Så lindrar man ett sötsug... ;) Hahahahahaha! Nä, nu är det på riktigt. Jag ska köpa hem lite russin, samt ställa in en bringare med kallt citronvatten i kylskåpet, så får vi se om min abstinens knäcker mig om ett tag... Jag borde på riktigt heta "godisgris" i mellannamn. Knäsvag för allt som är sött!
 
Hur som helst, Oprah går lugnt vilket betyder att det inte finns speciellt mycket att skriva om på den fronten. Men i helgen hoppas jag kunna rida henne lite mer ordentligt igen, samt fixa ridbilder. Och utöver stallet i dag så ska jag ta mig in till Motala och uträtta lite ärenden. Förhoppningsvis kan jag lämna in mina byxor på bilden nedan och få dem uppsydda lagom till Göteborg Horse Show... För nu är dem sisodär 10 cm för långa, hahahaha!
 
Tänkte även plocka ihop lite vardagsplagg till en bloppis. Jag har så himla mycket kläder som jag inte använder! Egentligen så lever jag bara i mina rid- och jobbkläder.
 
 

Kommentarer:

Astrid:

Min mamma sa alltid att det tar 2 veckor att bryta en vana. Sen tar det 1 vecka till att vänja in det nya beteendet. Jag har själv slutat med socker en gång i tiden och det var svårt den första veckan sen var det lite jobbigt andra veckan men tredje veckan hade jag noll sötsug. Viktigt att tänka på är att suget kommer direkt om du äter sött/dricker sött, speciellt om du gör det mer än en gång i kort följd.

Veronica:

Jag vill rekommendera Burn tabletter, finns att köpa på svensktkosttillskott.se :)
Tog bort mitt sötsug på en gång, och slutade helt med socker med dem. Lycka till!

www.nouw.com/jessicaignell:

Är lite nyfiken på vad du använder dig av för kamera när du fotar till bloggen? Jag ska köpa en ny är tanken men det är rena djungeln där ute i teknikaffärerna 😉

Kommentera här: