Ännu en ny samarbetspartner

Förutom att jag blivit en del av Team TOTAL som enligt mig tillverkar det bästa kraftfodret jag någonsin testat, så har jag nu även inlett ett samarbete med Chia de Gracia. Chia de Gracia är ett finskt företag som erbjuder det bästa inom "superfood" och tillskott för häst och hund. De importerar och producerar sina produkter enbart av råvaror som laboratorietestats enligt gällande regelverk, både vad gäller hygien och kvalitet. De representerar inte någon specifik producent eller grossist. Det garanterar en hög kvalitet och trovärdighet! De köper sina råvaror endast av pålitliga leverantörer med bra produkter och god kvalitet.
 
Chia de Gracias produkter är avsedda för att förbättra det naturliga välmåendet och näringstillståndet hos hästar och hundar.
 
Jag har fått hem fyra olika tillskott som Oprah kommer få. Ni kommer få ta del av dem underveckan! Sen kommer jag, ett par gånger i månaden, att presentera spännande delar ur deras sortiment! :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

Hella:

alltså hehe, det där var det mest udda förpackning för hästfoder jag någonsin sett. Ser ut som man varit och handlat på någon botique på NK, alternativt på någon exklusiv kaffe/te/choklad botique typ.

Svar: Hahahaha, eller hur! De är väldigt bra då de är återförslutningsbara :)
Linn Ztrelin

Johanna:

Jag kör med deras nypon åt min lite äldre ponny och tycker att det hittills har fungerat bra. Verkar vara flera som också tycker det för nyponen är svåra att hitta i butik här i Finland, de är för de mesta slutsålda ;) Men bra att du länkade till webbshoppen så att man kan köpa därifrån.

Fia:

Dom handlar jag mina tillskott ifrån och är supernöjd med både kvalité och service

Fia:

Dom handlar jag mina tillskott ifrån och är supernöjd med både kvalité och service

Kommentera här: