Världscupfinal

Jag fick lämna jobbet två timmar innan jag egentligen skulle ha slutat i natt. Av någon konstig anledning så började jag skaka runt åttatiden, samt känna mig yr. När vi därefter hade ätit så fick jag upp allting och kände hur magen bara värkte... I dag mår jag däremot bra. Lite trött, men bra. Ridningen hoppade jag dock över, och istället så mockade jag ur Oprahs box och la in massa nya spånpellets. Sedan pussade jag henne i hagen såklart! Tog även av henne täcket så att hon fick gå naken i några timmar! Hon glänste så himla fint, och har aldrig känts så fin i pälsen tidigare. Tack Primero TOTAL och Chia de Gracia för att ni får Oprah att må bäst.
 
Nu sitter jag och tittar på världscupfinalen samtidigt som jag ska gå igenom mejlen. I morgon ska jag jobba övertid, 06-12. Och sen får vi se vad helgen har att erbjuda!
 
 

Kommentarer:

Josefine :

Nämen, vad konstigt. För mycket för dig nu, matförgiftning eller magsjuka, tro? 😕

Annie:

Har du kollat upp om du har diabetes? Har tänkt på det några gånger.. var rädd om dig!

Anonym:

Snälla Linn skulle du inte kunna publiceras din jämförelse av ps och antares igen

Anonym:

Tycker verkligen du ska ta en funderare om du ska fortsätta blogga eller inte. Detta är jäkligt tråkigt att du inte ens uppdaterar 5 dagar i veckan liksom.
Du var en av mina favoritbloggare men du har verkligen dragits ifrån den "titeln" för du bloggar ju inte längre ens?!?!!

Visst att personliga saker kan komma i vägen. Men då kan man se förbi dom sakerna när man GÅNG PÅ GÅNG lovar att man ska bli bättre på att blogga men ingenting händer.

Antingen går man helhjärtat in eller så lägger man av helt enkelt.

Svar: Hej Anonym, jag har legat hemma i magsjuka. Stör något här på bloggen dig så behöver du inte gå in och läsa. Det är trots allt ditt val att välja vad du vill lägga din dyrbara tid på.
Linn Ztrelin

Kommentera här: