Panasonic Lumix DC-GX800k

Eftersom jag ska lägga youtube på hyllan så säljer jag därför min näst intill splitternya systemkamera. Den är bara använd två gånger och ger en helt fantastiskt bra kvalité trots storleken samt "standard objektiv". Objektiven går att byta ut.
 
Produktinfo:

Panasonic Lumix DC-GX800k

  • Selfie med skönhetsfunktioner: Face Shutter / Buddy Shutter
  • 4K-FOTO: 4K-video, Post Focus och Focus Stacking
  • Wi-Fi: Enkelt att dela bilder

Wi-Fi och enkel uppladdning 

Wi-Fi och direkt anslutning till sociala medier gör att du snabbt och enkelt kan lägga upp nästa inlägg och inspirera dina följare. 

Filma i fantastisk 4K-video med 30 bps 

Fånga livet i perfekt 4K-kvalitet oavsett om det handlar om festbilder, en selfie eller din hund som helt enkelt inte vill sitta still. Välj det perfekta ögonblicket med hjälp av 4K-FOTO och spara som högupplöst bild. 

Fantastiska resultat var du än är 

Med en sensor på 16 mpixlar och ljuskänslig autofokus kan du fånga dina äventyr med massor av detaljer, även i miljöer med dålig belysning. 

Använd din kamera som du använder din mobil! 

LUMIX DC-GX800k är utrustad med touch-skärm som du bara pekar på där du vill ha fokus i bild. Post Focus-funktionen gör dessutom att du kan ändra fokus i bild långt efter att bilden togs. 

Lätt och elegant 

LUMIX DC-GX800k är perfekt formad, den är lätt och elegant – idealisk för en resebloggares livsstil. Med den vikbara skärmen och en blixt som bara fälls ut när du behöver den, ger GX800 alla möjligheter att skapa fler kreativa bilder.

Här är den enda bilden som jag tagit med kameran:
 
 
Och de senaste två vloggarna är filmade med den. Se filmerna HÄR och HÄR.
 
Jag köpte den för 5.999 kr. Och modellen verkar ha utgått. Så släpper den för 4500 INKL gorillapoddet som kostade 500! Mejla mig på linn-strelin@live.se om ni vill köpa.
 
 
 

Kommentarer:

Josefine:

Nej, vad tråkigt, jag som tycker dina videor är så mysiga!

Ellen :

Jävla trist att man inte har pengarna nu..

Malin:

Mailat dig!

Kommentera här: