Magsjuka

Jag har mått riktigt, riktigt dåligt under dessa dagar som jag varit spårlöst försvunnen. En så simpel grej som att plocka upp mobilen har gjort mig illamående... Det måste ha varit något som låg och lurade efter torsdagens lilla incident... För under söndagen bröt det ut i rena rama spykalaset... Jag har tappat räkningen på hur många gånger som min mage vändes ut och in, men det var under 24 timmars tid i alla fall. Och jag ville bara lägga mig ner och dö, för min kropp kom till en punkten att den verkligen inte orkade mer. Jag fick krypa i väg tillslut. Det var jättehemskt. Så dåligt har jag inte mått på länge... Något som resulterade i att jag var helt slutkörd på måndagen, samt i går. I dag börjar jag däremot känna mig lite piggare. Och jag kan nog troligtvis återgå till jobbet i morgon.
 
Oprah då? Jag hoppade henne i lördags, något som hon skötte alldeles utmärkt. I söndags blev det dock vila för hennes del eftersom jag låg hemma och krälade. Samma sak i måndag, jag var orkeslös - men tog mig ut till stallet. Jag var helt borta i huvudet men kände mig bättre av luften i stallet och energin från Oprah. Hon fick en en borstning samt massage med liniment! I går lyckades jag dock sitta upp och skritta ut tillsammans med en vän. Och i dag hoppas jag kunna jogga henne lite.
 
Mer uppdatering i kväll!
 
 
Att äntligen kunna äta något känns också bra...

Kommentarer:

Josefine :

Åh, fy! Tur att det går över "fort" i alla fall! Jag hade väldigt mycket magsjuka när jag var liten men har bara haft det två gånger i vuxen ålder, tack och lov!

Anonym:

Fy vad tråkigt, vilken dunderbakterie du måste ha trillat på! Hoppas att du fortsätter att krya på dig!

Svar: Tack snälla!
Linn Ztrelin

Kommentera här: