Jag är så trög

Eftersom jag visste att jag inte skulle få tid att blogg under dessa dagar så fixade jag massa tidsinställda inlägg - trodde jag. Men de ploppade aldrig upp och jag har nu insett mitt problem, haha... Jag missade en liten detalj, så att säga ;) Men nu har jag lärt mig och nu ska det inte bli något glapp i uppdateringen mer!
 
Hur som helst.. I lördags var jag och tävlade igen. Ni som följer mig på andra sociala medier vet hur det gick. Men jag kommer berätta allt i ett seperat inlägg i kväll!
 
Vad hände i går då? Jo, jag var hos Minna och red Geniki samt hälsade på det nya tillskottet, Tullan. Geniki har tagit sig jättefint i kroppen nu. Och snart börjar det bli dags för Minna och Geniki att börja träna för tränare. Så kul! Minna har bara låtit Geniki landa, med massa uteritter i skogen - något som varit perfekt för den hästen. Hon kunde inte få ett bättre hem!
 
Natten har jag tillbringat i Mjölby och nu ska jag strax bege mig till stallet för att rida ut på Oprah. När jag kommer hem sen så ska jag ta tag i mejlen. Sedan fixa lite inlägg!
 
Följande bilder är tagna med min mobil:
 
 
 

Kommentarer:

Ellen - tävlingsryttare:

Men åhh, gud så söt liten ponny!

Svar: Eller hur!
Linn Ztrelin

Kommentera här: