Galopp och ny mobil

När det började närma sig slutspurten på jobbet i går så kände jag hur halsen började ömma. Jag slängde därför i mig lite Kan Jang tabletter, sprayade halsen med Coldzyme och sög på en Strepsil innan jag intog sängen när jag väl kom hem. Jag har inte tid för attt bli sjuk. Men jag blev nog rätt så kall när jag red ut i spöregnet under gårdagen... Hur som helst, hästarna släpptes ut i morse och jag gjorde i ordning Oprah för ett markarbetespass i ridhuset. Fokuset låg på skritten och galoppen. Hon känns så himla mycket finare hela passet igenom när jag tar bort traven. Traven har alltid varit hennes "sämsta" gångart. Hon har alltid haft lätt för galoppen, vilket är en fördel när det är just hoppning som vi vill hålla på med.
 
Hur som helst så var hon jättefin. Jag skulle dock önska att hon var lite kvickare i tempoväxlingarna. När jag ska samla henne så svarar hon väldigt fort, men ökningarna är lite trögare. Men visst är det konstigt att det helt plötsligt blir tvärtom när hinder kommer in i leken? Då jäklar kan hon gasa, men bromsen kärvar lite.. ;)
 
I morgon tänkte jag nöta tempoväxlingar och övergångar utomhus - på rakt spår.
 
Förut, precis innan jag kom hem till lägenheten, så hämtade jag ut ett litet paket. Där i låg min nya mobil! Jag velade mellan en iPhone X och en iPhone 8+. Båda modellerna har sina brister, enligt mig. Dels så finns det ingen "fysisk" knapp på X, och dels så är 8+ så himla stor. Men ändå så ville jag ha någon av dem modellerna eftersom kameran är betydligt bättre än i de andra.
 
Valet föll till slut på 8+, jag är helt enkelt inte redo för att lämna hemknappen - haha. Så med andra ord får jag vänja in mig vid storleken istället.
 
 

Kommentarer:

Malin Westergren:

Du skulle ha köpt en Google Pixel mobil ;) Bästa som finns! Jag har haft i princip ALLA Apple-produkter som finns men nu är jag helt konverterad, nästa Pixel-telefon borde du ge en chans! :)

Svar: Aldrig hört talas om! :)
Linn Ztrelin

Josefine:

Åh, kul med ny telefon! Garantin på min går ut i maj, så jag tänkte försöka hålla mig till dess med att införskaffa nån ny.

Anonym:

Din eventuella förkylning är då inte orsakad av att du red ut i regnet och blev kall... :) Förkylningar består av ett virus och utvecklas inte av att man fryser eller blir kall, vilket bara är en myt. Kul med ny telefon i alla fall! Krya på dig!

Svar: Det där visste jag inte! Intressant! :)
Linn Ztrelin

Rebecka:

Åååh snälla Linn.. Kan inte du göra ett inlägg med bilder från telefonen? Jämföra dem med kamerabilder kanske eller liknande, just för att få se hur kvallen är på telefonen. Vill själv ha en X efter jag sett Danais fina bilder :D

Svar: Absolut! :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: