Frisk och sjuk

Jag har kvicknat till från min elektrolytrubbning nu, men som påföljd istället blivit förkyld... Men men, vi kör allt på en gång så att jag slipper skiten sen! Magsjuka, elektrolytrubbning, förkyldning... Sen kommer jag inte vara sjuk på minst ett år, hoppas jag!
 
Hur som helst så har jag bara vilat under dessa dagar. Jag ville så gärna känna mig fräsch inför gårdagen så att jag kunde genomföra tävlingen.
 
Tävlingen genomfördes. Men då jag var väldigt svag i kroppen, och tog med mig två dåliga ridpass sedan innan, så var känslan inte helt hundra. Men Oprah bevisar att hon är en kompis att lita på, och lallade simpelt runt banan. Dock blev hon skrämd vid hinder nummer två, bakom hindret stod ett funktionärsgäng lite längre bort - vilket hon konstigt nog kollade på. Oprah brukar inte kolla på grejer, så jag blev lite snopen! Men men, hon har inte varit ute på länge och mitt tillstånd gjorde säkert inte saken bättre... Hur som helst så skrittade jag fram till hindret, la en volt och kom igen. Hon spände till även i denna anridning. Men jag beslutade för att lägga henne lite närmare och trycka till. Då fick hon tid att kolla samt en lite övertalning. Eller ja, övertalning och övertalning... Lite mer stöd, kanske jag ska säga, haha!
 
Vi slutade konstigt nog på enbart fyra fel för volten. Inga tidsfel!
 
Jag är väldigt nöjd med resultatet och känslan trots min svaga kropp och sega huvud. Oprah är min krigarprincessa och ställer upp för mig helhjärtat. Hon gör comeback på comeback, utan att blinka eller ifrågasätta. Hennes inställning till livet, och till att vara en hängiven vän, gör mig så inspirerad. Jag inspireras av min häst, verkligen. Hon är fantastisk!
 
Nu blickar vi fram mot nästa helg. Med bättre förutsättningar, haha! Det blir en 110 cm klass i Åby! :)
 

Kommentarer:

Karin:

Kan du lägga in skritt och volt utan tidsfel kan jag tänka mig vilka vassa tider hon kan få till under kommande tävlingar. Hennes glädje syns SÅ tydligt när hon hoppar och egentligen överlag när hon får vara med sin bästa kompis. Man blir så glad av att se er tillsammans, drömlaget!

Svar: Det var väldigt snälla maxtiden tror jag, haha! Men visst vinner hon mycket mark i galoppen! Hon är helt underbar! :)
Linn Ztrelin

Ellen - tävlingsryttare:

Duktigaaa!

Karin:

Haha ja, men lite tur ska man ha!

Josefine :

Kul att ni är på gång igen! Hon bara kliver över hindren, inge svårt alls det där 😄

http://nouw.com/sjosefine

Kommentera här: