Bloggstrul

Jag har inte kunnat komma in på bloggen från datorn, bara via mobilen. Men mobilbloggning är för mig ett stort NEJ... Hur som helst så har min helg gått i ett. Vi var på Strandgatan 2 i Linköping med jobbet under fredagen, en sjukt lyckad kväll på ett väldigt fint ställe! Är ni ett kompisgäng som ska ut och hitta på något, dra till Strandgatan 2 - superduper! Vi spelade bowling, åt och jag red på den elektriska tjuren, haha! På lördagen sen så hade jag fest här hemma, som därefter fortsatte med en fest i Motala och därefter lite "efterfest" i Skänninge. Jag kom hem klockan sex på söndagmorgonen... Då var jag inte ens trött så jag hoppade över sömnen helt och drog ut till stallet på förmiddagen. Hahahahaha... Jag förstår inte ens själv hur jag orkade?! Men det känns så otroligt skönt att få komma ut och träffa människor nu när delar av livet är en enda soppa..
 
Vad har jag gjort i dag då? Jo, Oprah reds ut och hon är så himla, himla fin. Vi tog ett par varv i skogen, repeterade övergångar och tempoväxlingar, blandat med lite kupperad terräng som gjorde att hon fick tänka tillbaka och lyfta på tassarna. Perfekt! Jag längtar som en dåre till nästa helg när det är tävlingsdags. Min abstinens har bara växt sig starkare för varje dag som gått. Och jag tror Oprah delar min känsla.
 
Jag har en hel del grejer att ta tag i. Min mejl är översvämmad och jag har skjutit upp grejer hela tiden på grund av min "situation" som tagit mycket fokus och energi. Men på fredag ska jag avsätta ett par timmar till att verkligen gå igenom ALLT.
 
Kort och gott - livet är som bäst när jag får vara i stallet tillsammans med min gula häst som sprider så enormt mycket glädje. Livet är också jäkligt bra när jag får umgås med människor som jag gillar. Däremot är livet kämpigt när du trott att du, i arbetet kring sociala medier, jobbat med ärliga människor - som istället visat sig vara tvärtom. Usch, usch, usch.
 
Anyway, jag fick just en leverans från min sponsor. Har ni provat Barebells nya proteinbar? Den är hysteriskt god. Min absoluta favorit!
 
 
Vad tycker ni om den här bilden som jag tog nyss? Den är fotad med min iPhone 8+. Riktigt schyst kvalité för att vara en mobilkamera, tycker jag! :)

Kommentarer:

Josefine:

Yey, tävling - vad kul 😍 Superbra bild! Sjukt vad tekniken går framåt!

Anonym:

Tänker du berätta vad som hänt? Man blir ju nyfiken. Tråkigt vad det än är..

Marion:

Älskar den där proteinbaren!! Kan inte du visa hur du redigerar dina bilder i ett inlägg eller video? Du verkar vara grym på det :)

Svar: Det är så himla olika! Ändrar bara exponeringen, nyansen och skärpan i stort sätt :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: