LINN ZTRELIN

Tjejen bakom bloggen är jag, Linn Ztrelin. Jag är 24 år gammal och bor i en mysig lägenhet i den lilla staden Vadstena på Östgötaslätten. Kvinnan i mitt liv heter Oprah, Axélls Oprah. Men vi är inte sambos, snarare särbos, eftersom hon bor i stallet som ligger strax utanför stan. Där Oprah står finns mysiga boxar, luftiga uppbindningsmöjligheter, paddock, ridhus och gräshagar. Stallet ligger granne med en skog där vi får lov att nyttja ett spår, annars far vi runt på slätten.
 
Jag är utbildad multijournalist, och började arbeta som frilansande jouralist åt nyhetstidningen LP(LinköpingsPosten) innan jag ens blev klar med studierna. Hos LinköpingsPosten ansvarade jag för deras shoppingbilaga, LP SHOPPING. Där jag skrev om allt mellan himmel och jord, beroende på tema... Men mest blev det nog mode och skönhetsartiklar...
 
Nu då?
Nu arbetar jag som materialhanterare(a.k.a truckförare) på en enorm industi i Mjölby. Toyota Material Handling(tidigare BT), rättare sagt. Där tillverkar vi truckar som levereras över hela världen... Och konstigt nog så trivs jag väldigt bra, trots att jag inte har någon tidigare erfarenhet av varken truckkörning eller industri. Men med ett härligt gäng av kollegor går kvällarna fort, för ja, jag arbetar ständig kväll. Något som passar mig utmärkt!
 
Utöver mitt "vanliga" jobb på Toyota så arbetar jag även med mina sociala medier. Jag har tidigare haft kontrakt som bloggare hos bloggportalerna HorseSpot och Spotlife. Men beslutade mig i början av 2018 att stå på egna ben igen och ta rodret över allt som har med mig och mina sociala plattformar att göra. Till sommaren är tanken att lägga mig på ett eget hotell, där jag kan sköta annonsering helt med eget styre.
 
Tanken med Oprah?
Oprah blev så gott som utdömd sensommaren 2017. Men med en stark magkänsla övervins även det tungaste beskedet. Och i dag satsar jag och Oprah på att ta oss tillbaka där vi slutade - bättre än någonsin. Detta betyder att vi sakta men säkert smyger oss tillbaka, upp i 120 klasserna igen... För hoppning är det vi älskar, och vi älskar att göra det ihop.
 
 

Kommentarer:

Elin:

Vad kul att de trivs!:D

Anna:

Tävla om ett fint Pearls for girls armband, värde 249 kronor! Snabbt och lätt =)

Ellen:

Vad roligt att höra!! Kan inte du skriva mer om vad det är i det nya stallet som får hästarna att trivas så? Vorre kul att höra som tips! :)

Andrietta:

Roligt, hon är så fin!

Kommentera här: