De kommande helgerna

Oprah känns så himla fräsch nu och jag hoppas det håller i sig, *peppar, peppar*. Jag kommer ha något att göra varje helg i september ut. Nu till helgen(nästa) kommer min kusin från Jönköping upp till mig med ett par vänner. Dom ska få testa att rida = kameran i högsta hugg! Helgen efter det kommer det vara tävling i dagarna två troligtvis och helgen efter det kommer Oprah tävla i Åby. Vi avslutar September med att åka till Charlies höstrea och shoppa ;)
 
Oprah i september:
  • 15/9 - KM på hemmaplan, 110 cm.
  • 21/6 - Tävling i Åby, 100 cm avd A & 110 cm avd B.
Picasso i september:
  • 14/9 - Pay and Jump
Kan vara kul för Picasso att få komma ut lite igen. Nu har hon vilat från hoppningen ett tag och hon känns himla mycket bättre. Dock har hon fortfarande kvar sin tävlingslicens året ut så jag tänkte försöka komma igång lite med henne igen. Börjar med en Pay and Jump i NYRK innan KM-dagen och sedan får vi se om vi tar oss ut på några lokala och regionala tävlingar i höst igen! Sedan kommer hon få gå på halvfart igen så att hon håller så länge som möjligt..
 
 

Kommentarer:

JULIA:

Tycker det är så inspirerande att läsa dina inlägg om Picasso, du planerar verkligen så bra och för hennes skull, vet människor som bara kör på och blundar för sanningen om hur deras häst verkligen mår men ja, du inspirerar! :)

Lollo :

Augusti? ;)

Anjelica:

Du menar väl i septemer? ;)
Tänkte bara tillägga att jag älskar din blogg och klickar in här flera gånger om dagen! :)

jensine:

menar inget illa nu, men skrev inte du för ett tag sedaan att picasso inte skulle få hoppa höjder nå mer för att hennes ben inte klarade av det? utan att hon bara skulle få "hoppa" bommar på marken och väldigt låga höjder typ :) menar verkligen inget illa!:)

Svar: Jag tror jag skrev att jag inte skulle hoppa henne lika seriöst :)
Linn Ztrelin

Johanna:

Vet att jag kommenterat innan, men får hästar verkligen starta avd A och B samma dag? Har för mig att jag läst det någonstans i tr xD
Tycker att du gör ett superjobb med Oprah, och tar så bra hand om Picasso! Lycka till på tävlingarna ;)

Svar: Du får tävla av A och sedan avd B samma dag men inte avd B och sedan avd A :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: