Trötter

Gjorde stallsysslor till tre hästar. Ganska segt faktiskt om jag ska vara ärlig. Särskilt när man är pedantisk.. Men men, när jag väl blev klar med allt så tog jag in hästarna. Picasso åt lite och kollade runt som vanligt. Sen la hon sig ner och tog en powernap. Ska rengöra hennes flughuva så att hon kan börja använda den nu när flygfäna börjar komma. Hon blir så trött efter att ha varit ute i hagen för hon skakar så mycket på huvudet..
 
Dock var hon väldigt söt ;)
 
 
 
När hon hade snosat klart så började jag göra henne i ordning. Picasso fick inviga showpannbandet! Dock tror jag det gör sig bättre på Oprah faktiskt. Picasso passade inte riktigt i den färgen. Men hon är så söt i alla fall! Anyway, passet gick bra. Tog ett par skutt på det låga hindret som stod framme. Hon taggade till ordentligt efter och blev lite okoncentrerad. Slutade där och skrittade sedan ut och hon skötte sig riktigt bra.
 
Hoppade även upp på en annan häst av grövre modell. Skulle rida igenom honom åt min kusin och oj så arg han blev på mig. Inte ville den där latmasken jobba inte! Så efter lite övertalning blev han väldigt trevlig, haha! ;)
 

Kommentarer:

Moa:

Var det Zegall som du red?:X :D

Erika:

Hejsan! :) Måste bara fråga en sak. Hur gör du för att få in alla bilder och text i sidomenyn? Vore grymt tacksam för svar.

Evelina:

Vad är det för bett du har på henne? :) Med tanke på att det är två ringar..

Kram Evelina

Ida:

Så söt! :)

Hanna♥:

aw så fin!!

Emelie Petersson:

Åh, så söta bilder :-)
Urgullig häst ;-)

Anonym:

Fin ponny(?) du har. Har du ridit länge? Har du "bara" en häst? :) Eller fler? Fin blogg, älskar designen!

Amanda:

Åh så fin häst! Jättehärliga bilder :)

Izabella:

Åh vad söt :)

Linnea:

ÅÅÅÅH vad sööta, och sååå fin bild!

Jag skulle bli såå enormt glad fall DU kikade in min blogg! <33

Kramisar! :D

Emma:

Åååh va söt! Älskar hästar! Kolla gärna in min blogg :)

Karolina & Lucero:

Jätte fin häst!

Kommentera här: