Mys med världens finaste

Regnet öste ner idag....... Tanken var att jag skulle rida Picasso på pee wee bettet och sedan skulle även min kusin få rida henne eftersom hon ska ha hand om Picasso en gång i veckan i fortsättningen. Tyvärr regnade det så vi stannade inne. Vill inte att min sadel ska bli blöt ;) Får införskaffa mig ett regntåligt ridtäcke som även täcker sadeln. Anyway, Picasso tyckte inte det var fy skam för det. Medan jag höll på i stallet så blev hon ryktad och knoppad av min kusin för skoj skull. Picasso stod som vanligt och njöt medan hon slickade på sin slicksten och fick hallongodisar. Resultatet på knopparna kan man dock få ha en delad åsikt om... ;)
 
Myste med ponnyn också, såklart! Det går bara inte att motstå henne ^^
 
 
 
 

Kommentarer:

Jenny:

Vad mysigt de lät som! Haha, knopparna blev ju jättesöta. Bra gjort av henne, jag är säkerligen totalt kass på de då det var längesen jag gjorde :)

Matilda:

Vad roligt att få lite sällskap istallet :D Tycker faktiskt att de flesta nopparna blev bra 5 i mitten var väl lite si och så ;) Men har då sett värre ( jag + knoppa = inte okej )

Har en liten fundering hur det kommer bli om ni båda ska rida samtidigt. Får nån rida barbacka då eller? Tänkte när du bara har en sadel ;)

Andrietta:

Så mysigt!

Elin Nilsson Walldén:

Tänkte som kommentaren över, vad ska du ha för sadel på Picasso om ni rider ut tillsammans?

Kommentera här: