Snart tre år sedan

Kan ni tänka er vad mycket som kan hända på tre år? Det var för nästan tre år sedan som jag började blogga. Jag började blogga när jag råkade ut för en ridolycka med min förra häst Cappuchino. År 2010 köpte jag honom, ett riktigt projekt. År 2012 fick jag ta bort honom. Vi ville ge honom en chans, men tyvärr utan större framgång. Här sitter jag nu, snart tre år efter ridolyckan och har en gul häst som tagit hans plats. Tack vare Cappuchino äger jag idag Oprah. Saker är ibland menade att hända även fast utvägen ibland svider i hjärtat. Det var mitt tuffaste beslut någonsin att ta bort honom. Men han hade ont.. Några dagar innan han skulle försvinna ut ur mitt liv så hittade jag av en slump annonsen på Oprah. En nybliven femåring som stod några timmar bort.
 
Från att ha varit helt okänd till att idag driva Östergötlands största hästblogg och ligga på topp tio listan bland proffsbloggarna i kategori djur i hela Sverige känns så sjukt. Aldrig trodde jag att min resa tillbaka till sadeln igen skulle innebära en start på min bloggkarriär. Jag trodde inte heller att det skulle leda till att jag idag äger en utav de vackraste och underbaraste hästarna jag någonsin mött. Fina Oprah.
 
Tänk vad livet kan ändras fort?
 
 

Kommentarer:

L a m i a s . s e:

Fy vilken läskig bild :/

Ellen:

Vorre väldigt spännande att läsa ett inlägg om hur du tog dig till bloggtoppen. Vad du har för tips. Tror alla skulle ÄLSKA att läsa det! :)

Kommentera här: