Skutt skutt!

Min kusin red Picasso idag och hon fick travhoppa lite småhinder med henne för att känna på hur hon var att hoppa med. Lät henne endast travhoppa eftersom hon hade fullt upp med att få Picasso att inte explodera över en liten bom, haha. Glad ponny som inte sett riktiga bommar på länge! Men tyckte min kusin skötte det bra eftersom hon inte direkt är van vid ponnyer som Picasso. Hon är lite speciell. Sedan hoppade jag upp i slutet och tog några skutt på henne. Raketrumpan Picasso. Så himla rolig är hon!
 
 

Kommentarer:

Evelina:

Vad härligt det ser ut! Blir riktigt sugen på att skutta lite själv imorgon nu på ponnyn (: Din blogg är den största anledningen till att jag faktiskt startade min egna hästblogg, och du är GRYM. Alltid så välgenomtänkta inlägg och man ser verkligen hur mycket du älskar och bryr dig om dina hästar. Allt cred till dig!

Svar: Tack snälla!
Linn Ztrelin

Marie:

Du är verkligen en riktig förebild och du förtjänar det! Fler skulle behöva lära sig att älska sina hästar trots att de "växer ur" dem. Tack snälla Linn för att du är så bäst!
Kram och puss från shettisar och kusk

Maja Jonsson:

Vilken fin ponny du har!

Jessica:

Så fin bild :)

Annika:

Så fin hon är <3

Nalliiz:

Jätte fina bilder å jätte fin header! :)

jasmin:

Jätte fin bild :)

Kimmizzz:

Vad använder du för kamera???

Mohammedi's | Art, model & designer:

häftigt

Emelie Petersson:

Vilken otroligt vacker bild på en underbar häst :-)

Kommentera här: