Picasso 1 augusti

Idag skrittade jag ut barbacka på Oprah tillsammans med min kusin och Picasso. Där efter ställde jag in Oprah i stallet medan vi red Picasso. Min kusin fick börja rida eftersom Picasso är lugnast i början. Hon red en kort stund i ena varvet och sedan hoppade jag upp och red en kort stund i andra.
 
Hon kändes bra på pee wee bettet faktiskt! Ska fortsätta rida in mig på det och hon krökte absolut inte ihop nacken lika mycket som hon kan göra annars. Jag får ju problem med henne när hon börjar komma igång. Då kopplar inte hennes hjärna riktigt och då sätter hon huvudet mellan benen och bara lägger sig på bettet. Det är speciellt i traven hon gör så men jag försöker få upp formen på henne och få ut hennes näsa. Just nu är hon ett ök att rida eftersom hon inte ridits ordentligt på ett tag. Men hon är verkligen inte stel längre och jag tror det går åt rätt håll igen :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

Lovisa Larsson:

Åhh Picasso är så himla fin och ni passar såå bra tillsammans, ni är verkligen gjorda för varandra! Jag förstår varför du inte säljer henne, har man blivit fast vid hästen och den är ens bästavän så är det svårt att sälja den, speciellt i Picassos situation. FINASTE NI

Hanna:

Så jäkla snygga ihop! :)

Theresa:

Ååh vad ni är fina ihop! Hon ser ut som en riktig liten stjärna!

Om jag var häst hade jag förresten velat bo hos dig, du verkar ha så härlig relation till dina hästar och känna av direkt om något är fel. Du inspirerar helt klart!

Sara:

OOOH SNYGGINGARRRR

Ellen:

Jättefina bilder! :)

Andrietta:

Bra att hon känns bättre igen. På näst sista bilden är hon sååå snygg :D

Mikaela:

Åh kan inte sluta titta på varken Picasso eller Oprah, de är så fina! :O

Kommentera här: