Oprah och traktorer..

Minns ni när jag berättade att Oprah och jag blivit jagade av en traktor(arg bonde nära stallet) på förra stället jag stod i? Hon blev minst sagt skärrad och idag skulle jag gå en liten powerwalk med henne. Bakom oss kom en traktor och Oprah började trippa och stressa upp sig. Då saktade hon i traktorn ner och tog det lugnt, visade hänsyn helt enkelt. Sen gick jag och Oprah in på en mötesplats så att traktorn kunde åka förbi men då fick Oprah rena paniken. Grimskaftet pajade och jag fick brännmärken på ett par fingrar. Oprah sätter sedan iväg i galopp hem till stallet igen och jag för skjuts av hon i traktorn till stallet. Sen står Oprah där hemma i stallgången och väntar på mig med en blick som liknade något i stil med "men vilket tid det tog..".
 
Ingen skada skedd förutom mina fingrar men Oprah hade inga sår eller dylikt. Tror inte jag kommer kunna vänja henne vid traktorer sedan idioten i förra stallet jagade oss, tyvärr. Men det är skönt att det finns trevliga bönder på detta ställe som verkligen vill hjälpa till när saker som dessa händer! Hon erbjöd sig även att hjälpa till och fånga henne men jag sa att hon säkert redan ställt sig i stallet och väntat på mig, vilket hon gjorde, haha.
 
Jaja, där var den powerwalken!
 
 

Kommentarer:

Emilia:

Har du ask Isåfall vad heter du?

Moa:

Du känner ingen med en traktor eller liknande som kan hjälpa dig med invänjningen? :(
Man kan ju börja långsammt med typ en stående och sen öka succesift..

Sofia:

Tycket faktiskt du ska fortsätta att försöka vänja henne vid traktorer, Om man har den möjligheten såklart. Kan ju va skönt att slippa "oron" om det faktiskt kommer en traktor, haha ;)
Men det är bara vad jag skulle gjort, sen är det ju från person till person om man bor på landet där de finns massa traktorer eller om man bor där det inte finns några.
Btw sjukt fina hästar har du!

Kommentera här: