Motiverad

Jag känner mig mer motiverad än någonsin. Oprah känns toppenfin nu och jag hoppas kunna få mycket tips och idéer under dressyrträningen imorgon. Jag vill lämna Väderstad Herrgård med tankar och inspiration till hur jag ska lägga upp Oprahs vardagliga arbete. Dressyren är så himla viktig och det är absolut inget man får slarva med om man vill klättra i klasserna just i hoppningen. Förhoppningsvis har Nina några kloka ord att säga om oss som blir som en hjälpande hand på vägen. Både saker jag måste träna och stärka hos mig själv och även vad Oprah behöver stärkas i för att uppnå våra mål tillsammans. Ett par nya ögon på sig är aldrig fel.
 
Sen gäller det bara att träna och träna hemma. Hoppträningarna är också viktiga. Vi behöver få många språng i kroppen tillsammans för att ta oss dit vi vill. Varken jag eller Oprah är särskilt rutinerade på tävlingsbanorna trots allt. Jag har bara haft min explosiva ponny att rida runt på innan. Inte har vi haft mål att sträva mot just i hoppningen. Men sen jag skaffade Oprah har mina mål började sakta men säkert trappats upp och jag ska lägga ner så mycket arbete och tid jag bara kan för att ge Oprah de förutsättningar hon behöver för att ta oss båda dit. Det får ta sin tid, jag vill inte stressa fram något. Jag är 19 och Oprah är 6. Vi har framtiden för oss.
 
Oprah är min tävlingskompis och vän. Picasso är min vän och lekkompis! Idag ska vi ut och hoppa över halmbalar hon och jag - med martingal ;)

 

Kommentarer:

Amanda - Webrider:

Riktigt härlig bild, haha!

Sandra:

Så himla charmig ponny du har! :-)

Anonym:

VÄDERSTAD!?

Kommentera här: