Min kusin och Picasso

Som sagt så red min kusin Picasso igår. Nu kommer hon att få lära sig rida på riktigt minsann. Jag är petig och hästen har temperament. Inte glida på något bananskal här inte! Drog fram några bommar och byggde upp till ett travhopp. Isabelle skötte sig jättebra men Picasso kunde varit lite snällare mot henne tycker jag. När Picassos hopphuvud kommer fram så är det inte alltid så lätt att jobba med henne. Så igår låg fokuset mest på att hon skulle TRAVA in över en bom och sedan hoppa hindret som var efter. Picasso tyckte inte det var ok utan hon fick lite bensprattel och ville sätta iväg i fullfräs.
 
Men Isabelle lär sig nog snart! Picasso har inte hoppat på ett tag så det är klart att hon blir lite överenergisk :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och såhär går det när Picasso inte vill trava in över bommen utan vill galoppera. Då säger jag till min kusin att hon ska stanna henne innan hindret för att visa vem som bestämmer. När hon gjorde halt såg Picasso minsann till att hon fick som hon ville i alla fall.. Haha ;)
 
 
 
 

Kommentarer:

Sara:

Haha, hoppas det gick bra efter det sista hoppet där. ;) Annars såg det ju väldigt trevligt ut. :)

Frida:

Hej! Jag har inte riktigt hängt med i din blogg det senaste året, sen det som hände med capuccino. Så ja tänkte fråga lite frågor. Hur kommer det sig att du fastna just för Oprah? & vem av Picasso och Oprah "prioriterar" du högt att motionera just nu?
Kram Frida

Theresa L :

Vad söta dom är =) Kommer nog bli kanon såsmåningom!

Kommentera här: