Kvällens hoppträning

Kvällens hoppträning bestod mycket av det som Oprah behöver träna på. Hon måste få upp kvickheten i tassarna och hoppa upp sig bättre. Vi vet att hon kan, men vi vet också att hon är så in i den nonchalant många gånger och det är då nedslagen kommer. Så övningar som idag behövs om man har en häst som Oprah!
 
Ja, vad ska jag säga? Hon var jättefin, mjuk och lydig. Är faktiskt jättenöjd. Jag fick tänka mycket på min sits mellan hindrena i serierna. Komma tillbaka snabbt och få upp henne till nästa hinder. Det var inte lätt, men jag kämpade på i alla fall! Bjuder på ett klipp från banan vi hoppade. Kan visa resten av sprången imorgon! Hon petade sista oxern i serien dock, föll på bakbommen men då var det bara att komma om igen och göra rätt! Annars är hon så sjukt mycket finare nu än hon någonsin varit. Mjuk, lydig och jäkligt glad! :)
 
 

Kommentarer:

Agnes :

Oj vad fin hon är!!

Malin Westergren:

Länge sen man såg nåt sånt här klipp, och jävlar vad du har utvecklat henne Linn! Du gör ett sånt superjobb!

Anonym:

Riktigt snyggt!!!

Stella:

Du är så fruktansvärt duktig med henne, ett superjobb har du gjort! :) vilken utveckling!

Jenny:

Fin hon är! Måste ju oxå påpeka östgötskan när den är om bäst haha.

Alice:

Neeeedrans vilken utveckling!

Julia Larsson :

Hej Linn!
Vad fin hon är , den första serien såg väldigt rolig och lättsam ut. Skulle du vilja rita upp den med hur många meter osv ?
Svara gärna ❤❤

Klara :

wow du har utvecklats som fan!

Karolina & Linda:

Ser jättefint ut! Tycker ni kommit väldigt långt sen du köpte henne, hon hoppar på ett helt annat sätt nu att dömma på videon, skulle va intressant att se henne på riktigt! :D

Emelie Petersson:

Åh, så fint :-)
Jättebra jobbat :-)

FrökenTV, bloggen om tv och film:

så söt häst

Kommentera här: