Gårdagens träning

Kom hem sent från första dagen av hoppkursen igår och nu under förmiddagen har jag varit uppe i stallet och lagt på hästarna regntäckena + mockat. Av den anledningen har uppdateringen legat lite nere. Men men, igår gick det i vilket fall sådär. Vi hoppade först en 5,5a och sedan hoppade vi lite linjer på lägre höjd. Oprah var stark och stum i munnen. Antar att det blivit efter tandläkarbesöket då hon fick ett litet sår långt bak.. Dock skulle det inte störa henne sa tandläkaren men jag kände att jag inte hade samma inverkan som jag brukar.
 
5,5;an hoppade hon jättefint. Men när vi skulle hoppa de lägre linjerna så gick det mest pannkaka. Jag fick för mig att jag inte kunde hålla in henne så gav jag upp och släppte henne istället. Då blev sprången lite si och så.. Kändes mest skit om jag ska vara ärlig. Jättejobbig.. Men sista gången vi hoppade linjen så var jag själv riktigt irriterad. Då lät jag henne verkligen inte springa på och då blev det tillslut ganska bra. Dock är hon lite styv i korken och tar gärna kommandot.
 
Idag ska vi hoppa högre och bana. Dock öser regnet ner och jag har varit lite velig om jag ska åka eller inte. Både för att Oprah inte kändes ok i munnen och för att jag är sjuk + att jag inte vill att sadeln ska bli blöt. Men vi får se. Om det klarnar upp hoppar jag Oprah på Picassos micklemträns eftersom det inte trycker någonstans där såret troligtvis kan tänkas sitta i munnen. Funkar inte det så får jag avbryta träningen helt enkelt. Jag vill inte hoppa om Oprah inte är tillfreds i munnen.
 
 

Kommentarer:

Emelie Philipsen !:

Hoppas det blir bra! Och krya !

Anonym:

Bettlöst då? :)

Svar: Har aldrig ridit henne på det.
Linn Ztrelin

Emelie:

Jag fick en liten idé:) Kan du inte köpa ett sadelöverdrag i galon(finns på Hööks) och klippa hål för stigläderna så blir inte sadeln blöt? Jag vet inte om det fungerar, men om så är det väl värt att prova?:)

Kommentera här: