Hoppeträning med ponnyn!

Hinner inte blogga idag. Nu vankas det även hoppträning med Picasso i NYRK. Ska ut strax och spola av hennes ben. Tar med mig min hårfön och fönar henne så att hon hinner torka, hihi. Vi hörs senare idag eller imorgon! (:
 

Kommentarer:

Maja:

Det är riktigt bra att ha en hårfön i stallet ! :D

Q:

Hejsan! Jag driver en lufthästblogg Tillsammans med 2 andra. För cirka 2 månader sen så köpte jag en lufthäst av en tjej, hon heter Picasso,fick bilder med också, sen nu av en slump så gick jag in på din blogg eftersom du var länkad av ponnysanning då ser jag att din Picasso ser ut som de bilderna jag fick på min lufthäst, så nu undrar jag bara, om jag får använda de bilderna eller om den som hade den "hästen" innan tagit dom utan att fråga? Du är grym på att fotografera! Om du inte vill att jag användarna bilderna tar jag självklart bort dom. De används bara i hedern och det står att det är en lufthästblogg i info rutan. De används ibland men ytterst sällan i inlägg.. Tack för att du tar dig tid och läsa mina långa kommentar, men blev osäker nu när jag såg att bilderna var från dig, bäst att fråga! ;)
Kram Q

Svar: Det är okej så länge du skriver vart bilden kommer ifrån. Dock har jag inte tillåtit någon annan att ta bilder på Picasso. Vet du vad hon hette som gjorde det förut?
Linn Ztrelin

Kommentera här: