Gårdagens hoppträning

Gårdagens hoppträning innehöll mycket svängar, hinder tätt inpå, distanser osv. Det skulle vara bra för dom hästarna som ville tagga till lite extra på hinder helt enkelt eftersom det i början var lite brytsvängar. Hästarna trodde dom skulle hoppa ett hinder men vips så styrde vi snabbt till ett annat typ. Gick helt okej men gårdagens träning kändes sådär. Jag vet inte vad det var med mig igår men vissa gånger blev jag blind vid taxeringen typ. Kunde inte se avstånd vilket gjorde att vi kom in lite kort några gånger. Jag blev så irriterad på mig själv! Men hästen hoppar i alla fall. Duktiga Oprah!
 
Verkar inte bli någon Tomas Hammar träning på måndag heller.. Känner att jag skulle behöva den motivationskicken nu efter den dåliga känslan igår! Buhu! Men men, det är inte för sent. Skulle få lite besked från några ekipage här ifrån idag så får vi se!
 

Kommentarer:

Andrietta Svärdh:

Kan ju inte alltid gå super... ;/
Dock är det en otroligt snygg bild på Oprah!

Sofia:

Hejsan! Jag undrar bara om du har redigerat bort grimsaftet när du tar kort ,eller står hon bara helt stilla? Haha, skulle vara roligt om du svarade :) Kram!

Svar: Det har redigerats bort, haha ;)
Linn Ztrelin

Frida:

Gud så fin bild!

Kommentera här: