Blöta hästar

Usch, har regnat nonstop hela dagen och hästarna var allt annat än torra när de fick komma in i sina boxar. Oprisen fick en lite prinsessbädd. Hon hade redan spån i boxen men jag öste in tre balar till. Vad tror ni hon gjorde? Jo provlåg bädden såklart! Fastnade massor av spån på fleecetäcke hon fick på sig..
 
Anyway, red Picasso en kort stund i diverse gångarter så att hon skulle slippa för mycket träningsvärk och stelhet från igår. Hon kändes toppenfin. Galoppen får hon en guldstjärna för! Efter ridturen så tog jag ut Oprah i stallgången och ryktade. Hennes tålamod är inte det bästa så hon står och dansar i stallgången. Dock njöt hon av sin slicksten som hon fick efter!
 
 

Kommentarer:

NoraBåth:

Oj 3 balar spån, vi brukar lägga in 1bal spån typ varranan vecka. Varför så mycket :) tacksam för svar

Svar: För att jag hade dåligt samvete över att hon haft så lite spån de senaste dagarna, haha!Dom hade slut på spånbalar på det stället vi köper så hon har inte haft mycket spån nu över helgen! Picasso där emot fick nöja sig med en ;)
Linn Ztrelin

Elin:

Fina täcken, båda två!:D

Rebecka A:

Är det bara jag som tycker Picassos öron ser lite stora ut, hihi. Eller så är det jag som ser i syne.. Supersöt ändå, alltid! (; <3

Kommentera här: