www.ztreliin.se

Förhoppningsvis byts domännamnet "www.linn.webrider.se" ut snart mot "www.ztreliin.se" så att ni istället för att råka klicka in på denna blogg hamnar direkt på den nya! Några är skeptiska till bytet av blogg. Jag fattar inte varför eftersom det fortfarande är jag som bloggar? Och sedan verkar inte vissa förstå varför jag har bytt blogg. Eftersom jag bloggar för Webrider nu så måste vi använda oss av wordpress.
 
Gå in på nya bloggen och följ mig! Lite kvar som ska ändras men det kommer när en ny header ska publiceras!
www.linn.webrider.se
www.linn.webrider.se
 

www.linn.webrider.se

Från och med idag kommer jag endast att blogga på www.linn.webrider.se. Bloglovin knappen kommer även flyttas till andra bloggen och lite annat ska göras. Bloggen är inte klar men det är lika bra att jag(och ni) börjar vänjas vid Webrider bloggen. För ni vet väl att Webrider blev officiellt igår? Om inte, klicka HÄR och ta er en titt! :) Det är inte helt klart. Mycket som fattas men snart så!
 

Min nya blogg..

Det är långt ifrån klart. Men snart så! Mycket ska upp och ändras men så småningom hoppas jag att allt flyrer på. Tills vidare så finner ni min nya blogg HÄR.

Fredag - fullt upp

Har haft fullt upp hela dagen. Tidigare idag så var jag i Motala tillsammans med Minna. Vi hittade en sak som en person ska få. Mer säger jag icke! Letade även efter en sak till mig själv utan större framgång. Fick istället med mig lite annat smått och gott hem. Helt ohästrelaterat. Anyway, nu sitter jag med kastanjefärg i håret och väntar på att det ska fästa. Sedan duschar jag ur det och går där efter över på den platinablonda! Ikväll ska förhoppningsvis det sista med bloggen fixar, eller, det är inte jag som fixar. Får hjälp eftersom wordpress inte riktigt är min grej ;) Ska även packa, ladda kamera, videokamera och dator + massa annat!
 
Var även ute i stallet förut och gjorde alla sysslor + visade en i stallet vad mina hästar skulle ha under helgen då jag åker tidigt imorgon och kommer hem sent på söndagen!
 

Linköping och stallet

Var som sagt en sväng i Linköping idag då min mamma skulle shoppa lite. Det enda jag fick med mig hem var en ögonbrynspenna, två hårfärger(platinablond och kastanj) och sedan ett par högklackade resårboots i lackad skinnimitation. Dom såg helt okej ut. Behöver nya skor i vinter. Kan inte gå i mina converes hela tiden, haha. Kommer troligtvis ta en liten shoppingrunda inne i Motala imorgon också..
 
Red även Picasso idag. Gjorde korta galoppintervaller. Hon galopperade på bra förutom i ett hörn där hon blev spänd som en fiolsträng och pep iväg. Den mörka delen av ridhuset är inte rolig tycker hon ;)
 

Mycket just nu

Bloggningen går i halvfart. Det finns lite olika anledningar till det. En av anledningarna är att Oprah har vintervila så då är det en häst mindre att blogga om. Andra anledningen är att jag inte haft tid pga den nya bloggen. Eller nya och nya men bloggen ska flyttas. Jag försöker lära mig wordpress men det går ganska trögt. Jag är väldigt tacksam över att DENNA personen hjälper mig med nya bloggen. Så det rullar på. Bloggningen kommer komma efterhand!
 
Anyway, idag ska jag åka till Linköping och shoppa lite. Sen ska jag se över vad som ska packas till Skånetrippen!
 

Wordpress

Nu har en ny header kommit upp på min nya blogg. Den ser rent av förjävlig ut men den får duga så länge tills jag har fått en vinterbild på Oprah i snön! Anyway, nu söker jag någon som är duktig på wordpress. Det har nämligen kommit upp en smal smal grå rand över min header. Hur får man bort den? :o
 
Hör av er till mig på facebook! Den som kan hjälpa får en länk! :)
Btw, ni som hjälpte till förra gången med en design - skriv era bloggadresser här så länkar jag dom!
 

Onsdag

Min dag har kommit halvvägs kan man säga. Har hunnit med att åka en sväng till Motala och köpa havrekross + två himalyastenar och snart ska jag slänga på mig några mysiga kläder och sedan dra till stallet. Ingen av hästarna kommer aktiveras idag då det är lektioner i tältet ikväll. Istället kommer dom bara bli ompysslade! Efter stallet ska jag börja knåpa på en ny design och försöka lära mig wordpress.. ;)
 
Tror min ponny skulle vara en naturbegåvning på spansk skritt..
 
 

Webrider

Snart öppnas Webrider för allmänheten och jag är såååååå förväntansfull! Dock är det mycket jag måste göra nu med nya bloggen. Dvs så måste jag lära mig allt nytt och så ska en ny design upp och det kan bli ännu mer krångligare eftersom jag inte känner till wordpress. Blogg.se har varit så enkelt och nu ska jag hålla på med något helt nytt. Undra hur långt jag kommer hinna innan jag kastar datorn i väggen? Kan bli intressant..
 
Ska fila på en ny design idag hade jag tänkt. Synd bara att jag inte har några ridbilder på Oprah i snön än.
 

Longering

Idag fick min lilla busunge ett longeringspass inne i ridhuset. Till en början vägrade lamporna i ridhuset att fungera. De slog ifrån hela tiden. Men jag trotsade mörkret och longerade henne där inne i alla fall, kolsvart! Efter ett tag kom ljuset och då såg jag hur min ponny jobbade. Hon såg lite stel ut men vi upprepade många skänkelvikningar och öppna/slutor igår. Det kan ha frestat på hennes bakben lite vilket gjort att hon var stelare idag. Men det släppte ju längre in i longeringen hon kom!
 
Oprisen njuter av sin vila för tillfället ;)
 
Bilden visar en ponny som har frusit fast i marken och vägrar flytta sig..
 

Från brunt till svart

Efter jul kommer jag låta min tränares man jämföra mina sadlar och se vilken som ligger bäst. Jag tycker helt klart att Oprahs Prestige ligger 100 gånger bättre än Picassos egna så jag kommer redan nu höra ifall det finns intresse för min bruna utrustning. Jag kommer byta från brunt till svart, tyvärr. Jag älskar brun utrustning! Men Picasso gör sig fin i svart också. Ska inte hänga läpp för läderfärgen, huvudsaken är att sadeln ligger bättre!
 
Men i vilket fall.. Det jag kommer byta/sälja är följande:
  • Dyon the Difference träns, brunt, storlek cob - passar även storhästar. Nypris 3.500 :-
  • Dyon Huntertyglar, bruna, storlek cob - säljer helst tillsammans med tränset. Nypris 1.300:-
  • Magplatta, brun, storlek 120. Nypris 500:-
  • Veredus Garbon Gel benskydd, bruna, storlek S fram och storlek M bak. Nypris 1.399:- och 1.245:-
Allt är i fint skick. Tränset har jag tagit väl hand om. Bara snokremmen som är lite nött. Tyglarna är de bästa jag haft och allt ska bytas till precis samma utrustning fast i svart. Om ni därför har något av dessa men i den färgen jag söker så får ni jättegärna mejla mig. Ifall ni även är intresserade utan något jag dragit upp så mejla mig på Linn-Strelin@live.se så får ni förtur när jag säljer! Och även diskutera fram ett rimligt pris.
 

Frågestund

Kände att det var dags att dra igång med en frågestund! Om det blir överflöd med frågor så kanske jag svarar i ett videoinlägg. Inte helt hundra men som sagt, kanske. Ni kan ställa frågor fram till och med torsdag. Sedan besvaras frågestunden någon gång under helgen!
 

LamiCell Sport schabrak

Gör ett nytt försök. Pga oseriös köpare förra gången så är mitt schabrak ute på annons igen. Säljer det för 200 kronor + eventuell fraktkostnad! Schabraket är i fint skick men har lite bruna märken vid sadelgjordsfästet. Syns ej när sadeln ligger på! Storlek full. Passar c-ponny till storhäst. Om du är SERIÖST intresserad så mejla mig på Linn-Strelin@live.se
 
Schabraket går till den som kan betala snabbat. Dvs till den som kan betala via internetbank.
 

Nyfiken på bett

Har två stycken bett som jag är väldigt nyfiken på att prova. Ett tvådelat läderbett och även ett av betten från Trust. Har ingen erfarenhet utav någon av dessa och det är just därför jag lägger upp detta inlägg. Har ni någon erfarenhet av dessa? Rider ni era hästar på det och hur fungerar dom?
 

Picasso

Idag trimmades stumpan med gramanen. Skulle göra extra mycket sidvärtsrörelser så satte på henne gramanen med tanke på att hon blir så jäkla het efter några flyttningar. Gick riktigt bra. Hon flyttade lätt för skänkeln och gör öppna/sluta utan att direkt anstränga sig. Men sen när jag upprepade det några gånger så blir hon bara coco, haha. Är alltid väldigt försiktig med att förflytta henne under framridning och framhoppning på tävling och träning för då blir hon lätt överkokad när hindrena kommer upp. Hon satte jäkligt fina byten också. Väntade och bytte när jag gav kommandot. Superfina! Annars brukar hon blir lite taggad och byta innan jag sagt till. I helhet så gick passet bra förutom att hon blev aphet några stunder! Men hon kokade inte över och det är ett plus!
 
Efter ryktade jag Oprah och släppte henne i ridhuset! Var duktigt och hann smörja Picassos träns med..
 

Om

Min profilbild

RSS 2.0