Vaknar upp med en käftsmäll

Gaga ställer in sina tio sista konserter i Europa... Jag kommer med andra ord inte få se henne om två veckor... Återigen var magkänslan död, likt dagarna innan konserten i London - som också blev inställd när jag var där... Jag kände på mig att jag inte skulle få se henne. För varje gång jag sett henne, och det börjat närma sig konsertdatumet, så har jag alltid varit så pirrig och nervös i hela magsäcken, haha.. Men återigen så har min mage varit coollugn... Och se på fan, hon ställer in.
 
Dagen kunde ju inte inleda på ett sämre vis... Men, men... Jag hoppas Gaga blir bättre snart, för hon är en kämpe... Nu ska jag dränka mina sorger med en Nocco och börja storstäda i lägenheten. Sen ska jag försöka ta mig ut till stallet! Det har kommit sååååå mycket snö i natt. Helt sjukt?! De som inte rört sin bil på 24 timmar har haft jättesvårt för att komma loss... För tro mig, jag ser folk i skrivande stund, utanför mitt lägenhetsfönster, som kämpar med att komma i väg med sina bilar, haha... Jag trooooor att jag har turen att komma loss ganska så smärtfritt eftersom jag kom hem sent i går kväll, och med andra ord inte hunnit bli speciellt insnöad(hoppas jag)...
 
Det kommer i alla fall att få bli en uteritt för fröken gul. Broddar på i den halvmeter av snö som kommit, haha! Sen får vi se vad som händer i kväll.
 
 
 

Kommentarer:

Ebba:

Du har rätt, dagen kunde inte ha börjat sämre... Håller alla tummar och tår för att hon blir bättre! Älskade Gags <3

Svar: Verkligen! Hon är en sådan kämpe!!!
Linn Ztrelin

Emma:

Nya designen på bloggen är jättefin på datorn, tyvärr är det nästan omöjligt att läsa bloggen från mobilen. :/

Kommentera här: