Snökaos

Min bil var totalt insnöad... Men som tur var så fanns det inga "bra" parkeringsplatser när jag kom hem sent i går. Så jag fick ställa mig på den sämsta, längst bort. Detta gynnade mig dock i dag då jag inte behövde ta mig ur från en fickparkering. Utan jag kunde blåsa rätt bakåt... Sagt och gjort! Efter att ha grävt mig in i bilen så la jag i backen och flög bakåt, hahahahaha! Titt, där kom jag i väg medan alla andra grävde ut sina bilar med skyfflar... ;) Men ja, det kanske inte var världens smartaste idé att blåsa i väg över en halvmeters snödriva. För när jag skulle åka hem från stallet så tyckte jag att det lät lite konstigt i bilen. Men jag fortsatte köra, enda tills jag kom hem och min ena granne sa "dina bakdäck rullar inte". Så ja, mina bakdäck har låst sig. Typical Linn och bilar... "Låter lite konstigt - men den rullar ju - då går det att köra". Ett uppdrag för min fader i morgon, med andra ord.
 
Men men, med broddar på och ett glatt humör begav sig gulen och jag ut på tur, galopperandes i den halvmeters höga snön. Vi tog bara ett varv i skogen trots att det gick fort att komma runt. Men Oprah är inte van vid detta massiva snötäcke, så jag ville inte påfresta hennes kropp i onödan... Kul hade vi i alla fall!
 
Nu inväntar jag att en kompis ska komma hit. Vi ska äta lite och sedan glo på Mello som börjar i dag. Blir bra! Och till allas stora fundering - ja, bloggen kommer inom kort att bli mobilanpassad.
 
 
 

Kommentera här: