Så jäkla glad

Det känns så fantastiskt bra att vara tillbaka på blogg.se, trots den ekonomiska backen som detta innebär. Men jag tror att det kommer gynna mitt varumärke mer, och på så sätt växa för att kunna göra spännande samarbeten på sikt. Jag har redan nu några roliga på ingång. Dels långsiktiga samarbeten, och dels engångsgrejer. Kul! Jättekul!
 
I morgon släpps även två stycken filmer på min youtubekanal. En där jag hoppar Oprah och beskriver övningen, och en där jag fyller mina läppar hos fantastiska Angelica. Angelica har två kliniker, en i Linköping och en i Stockholm. Och jag måste erkänna att hon var den bästa. Mina läppar ser naturligt plutiga ut, för det viktiga för mig är att jag fortfarande behåller min naturliga form. Jag vill liksom inte se alltför plastig ut, liksom. Inte för att det inte är snyggt, utan mest för att jag själv inte skulle känna mig bekväm. Här nedan har jag fyllt med 1 ml. Det räcker gott och väl. Dock är de fortfarande svullna och därför lite skeva här nedan. Men i morgon kommer filmen  och då kommer ni kunna se resultatet bättre - eftersom läpparna inte hunnit svullna upp speciellt mycket när filmen gjordes!
 
Jag tipsar allra ödmjukast om Angelica ifall ni bor i Linköping eller Stockholm. Det är såååå viktigt att gå till en duktig person som utför injektioner. Angelica har både stor erfarenhet, men är också väldigt trevlig som person vilket underlättade hela besöket! Ni finner hennes hemsida här.
 
Nu ska jag fixa mig och dra i väg till jobbet. I morgon är jag ledig och då ska massvis av arbeta läggas på denna pärla(bloggish).
 
 

Kommentarer:

Malin J:

Så kul! Nya bloggen är skitsnygg också med designen!

Svar: Tack snälla! :D
Linn Ztrelin

Frida:

Har följt dig sen typ början, nostalgi när man börjar bläddra neråt och ser alla gamla blogginlägg😍

Svar: Haha! Hade gärna velat få bort dem dock... ;)
Linn Ztrelin

Emma:

Snyggt! Men funkar inget vidare för mig med mobilen :(
Allt är gigantiskt!

Svar: Du får zooma in! Annars så finns det en mobilanpassad möjlighet, men den ser väldigt tråkig ut... Kan visa skillnaden i ett inlägg!
Linn Ztrelin

Cornelia:

Så snygg sida! Har två frågor dock ;) Kommer Bloglovin pekas om till den här bloggen? Och kommer den anpassas till mobil? Just nu ser jag en väldigt bred text så får scrolla eller zooma ut för att läsa allt..

Svar: Ja, Bloglovin ska lösas ASAP! Och när det kommer till mobilanpassning så är jag lite kluven... Ser väldigt tråkigt ut, jag ska visa i ett blogginlägg så får vi köra en omröstning! :)
Linn Ztrelin

Michelle:

Hej! Roligt att Du kom igång med din andra blogg inge ! Men märkte en skillnad som jag själv tycker är lite jobbigt då jag läser från mobilen... då man loggade in på din förra blogg så kom texten ull perfekt och man kunde scrolla ner och läsa perfekt. Nu med den här bloggen så måste man zooma in och ut hela tiden då texten blir för bred för telefonen och man måste flytta runt för att läsa... kommer det vara så eller kommer det bli som med den andra att allt bara flyter på så man kan läsa ordentligt även från telefonen? 🙂

Svar: Se svar på liknande frågor här i kommentarsfältet! :)
Linn Ztrelin

Bea:

Men vad fasen Linn! De flesta läser väl bloggar via mobilen numer? Läsvänligheten måste väl ändå vara viktigare än utseendet, som för övrigt bara ser konstigt ut när man läser via mobilen. Det verkar ha blivit mer och mer av en trend att rikta sig till datoranvändarna, men för mig som helt slopat datorn känns det inte aktuellt att fortsätta läsa i det nuvarande formatet.

Malin Stäbe:

Tycker också att det är väldigt jobbigt att läsa såhär...

Lina :

Håller med bea, alla använder väl mobiltelefonen nu för tiden...

Svar: Ja tyvärr verkar det var den enda vi håller på med.....
Linn Ztrelin

Cornelia:

Måste ju gå att mobilanpassa utan att kompromissa design? Jag vet hur andras blogg.se bloggar ser ut i mobilen, är det enda alternativet? För mig går läsbarheten före design, kvittar hur snygg sidan är om den inte går att läsa... Det funkar liksom inte så. Hoppas det går att lösa!

Kommentera här: