Pain in the ass

Oprah hade beslutat sig för att testa både hovslagarens, men också mitt tålamod i dag. Skoning är inte Oprahs favoritsysselsättning... Speciellt eftersom hon då måste stå stilla, vilket inte hennes starka sida. Oprah har ett riktigt dåligt tålamod och i dag skedde skoningen på förmiddagen, när hon bara gått i hage under någon timmars tid = mycket energi. Så ja, vi hade att göra, haha! ;) Att hålla henne sysselsatt med annat är inte det lättaste, speicellt inte när hon tröttnar på varje grej efter några minuter... Förra gången tog jag dock med mig min högtalare till stallet och dunkade musik, något som fungerade fantastiskt bra på fröken gul! Så ja, det får bli en discoskoning nästa gång också, haha! ;)
 
Hur som helst, jag vill ha lite tips! Jag tänker leta efter en bra vloggkamera. Den ska ge en grym bildkvalité med snabbt fokus samt ha en vikbar skärm så att jag kan se mig själv.
 
Vet ni någon kamera som kan passa? Ös på!
 
 

Kommentarer:

Lina Green:

Canon Powershot G7x Mark II är toppen! :) Har en sån, inte hunnit lägga ut någon vlogg filmad med den ännu men jag har en video där min syster filmat en WE träning. Som en liten systemkamera.

Svar: Länk till film? :)
Linn Ztrelin

Lina Green :

https://youtu.be/n39sfN2FxmA

Lina från grannar på landet:

Hejsan! Tyvärr har jag inget bra tips men jag vill bara säga vilken fantastik bild på er, så fin! Å vilken häst! Å fantastiskt namn på hästen med!
Hoppas du hittar en riktigt bra kamera!

Svar: Tack så mycket! :)
Linn Ztrelin

Cassandra:

Vet att det ska finnas någon kamera från Sony som jag själv funderar på att köpa. Den har bländaren 3.5 och man kan vinkla upp skärmen så man ser sig själv. Tror den skulle vara en behaglig kamera att ha, inte sådär stor och klumpig, en liten kompaktkamera som är typ som en systemkamera.

Malin:

Vill du ha en system-, hybrid- eller kompaktkamera? :)

Svar: Kompakt!
Linn Ztrelin

Alice:

Hej! Filmar själv mitt material till Ylutube med Sonya5100. Super nöjd med min! Funkar äv en super att fota med. Kolla gärna in videorna för att bilda dig en egen uppfattning: youtube.com/alicepetersson men jag tycker den e enkel, ger bra kvalite och e prisvärd. Kan säkert blir bättre video ifall man ansträngde sig mer oclså ;) hoppas du hittar någon passande kram!

Kommentera här: