Isbitar

Kallt, kallt och åter kallt. Men det hindrar inte mig och Oprah från att plumsa i snön! Oprah kändes även kanonfin, dock lite överenergisk i galoppen och vilket gjorde att hon hade ganska svårt för att bara "ligga och rulla". Om ni fattar? Jag hade istället fullt upp med att hålla henne i ett något hyftsat arbetstempo utan att hon pep i väg så fort som hon fick tillfälle. Haha... I morgon får hon gå ett pass inne i ridhuset. Sen blir det en uteritt på fredag igen! Då hoppas jag kunna rulla på i en jämn galopp.
 
I helgen tänkte jag köpa mig ett skrivbord samt en kalender. Det kommer hjälpa mig få lite struktur på vardagen och helgerna!
 
 
 
 

Kommentarer:

Alva:

Hej Linn! Här kommer en länk till en artikel jag tänkte att du kanske vill läsa, med tanke på att jag tycker du är en förebild i att du bryr dig så mycket om Oprahs hälsa genom att alltid vara öppen för nya alternativ särskilt när det gäller bett osv. Hoppas att du även vill dela med dig av länken så att vi kanske kan spara några fler hästar lite lidande. Kram!

https://hastvalfardsgruppen.files.wordpress.com/2017/07/bettets-inverkan-pa-hasten.pdf

Kommentera här: